2777
2789

هفته 28 هستم عفونت قارچی شدید گرفتم دکتر این قرصو داده مصرف کنم ضرر نداره؟؟؟اثر میکنه؟؟

خدایا برای همه نعمت هایی که بدون چشم داشت و توقع به من دادی ازت ممنونم...    

حواست باشه هرچی دکتر گفتا

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من عفونت شدید داشتم هفته ۳۲ بودم دکتر یه دونه کپسول فلوکونازول ۲۰۰ داد . نخوردم خواهر اینقد داروسازه گفت تاثیر بدی روی جنین داره که ترسیدم شبا از خارش و سوزش خوابم نمیبرد ولی تحمل میکردم بعد زایمان استفاده کردم 

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 
منم برای اولین بار گرفتم فردا میرم پیش متخصص 🙁

وای منم تو این همه سال زندگیم اولین بارم هست گرفتم افسرده شدم خیلی نگرانم نمیدونم اصلا قرصو بخورم یا نه؟؟

اره من عفونت شدید داشتم هفته ۳۲ بودم دکتر یه دونه کپسول فلوکونازول ۲۰۰ داد . نخوردم خواهر اینقد دارو ...

وای توروخدا نگو مثلا چ تاثیری داره؟؟ وای من یدونشو خوردم اخه من هفتم 28 میترسم عفونت به کیسه ابم و بچم ضرر بزنه خدایا کمکم کن

وای منم تو این همه سال زندگیم اولین بارم هست گرفتم افسرده شدم خیلی نگرانم نمیدونم اصلا قرصو بخورم یا ...

به دکتر نگفتی بارداری حتما ضرر نداره که بهت داده دیگه

من استخر رفتم عفونت گرفتم از چیزی که میترسیدم سرم اومد

به دکتر نگفتی بارداری حتما ضرر نداره که بهت داده دیگه من استخر رفتم عفونت گرفتم از چیزی که میترسیدم ...

چرا گفتم باردارم گفتم مشکلی نداره گفت نه

دکتر بهم گفت مشکلی پیش نمیاره یعنی اعتماد کنم بخورم؟؟

چی بگم والا

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
منم باردارم هفته ۸ام دکتر بهم قرص رو‌داده و گفته ضرری برای جنین نداره  دکترم از دکترای به نام ...

سلام عزیزم شما هم این قرص خوردین؟ من  به صورت ناخواسته باردار شدم.ماه پیش رفتم دکتر زنان  بعد معاینه بهم آزیترومایسین و میترنیدازول و فولوکنازول داد برا زخم و عفونت، گفت باردار که نیستی؟ منم گفتم نه. حالا سه روز عقب انداختم بی بی چک زدم مثبت شد خیلی استرس دارم که اثر بد گذاشته باشه رو بچم.