2777
2789
حرفاش نیش داره توشهر غریب تنهام تابحال کسی نفرین نکردم ولی از خیر این نمیگذرم 

بنظرم بزن فاز شوخی و خنده بگو اصل کار مامان بزرگان که دعوتشون کنم تولد نوه اشونبچم دوست داره و اینا

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسایل رو‌بزرگ نکنید‌واسه خودتون من اینجور وقتا ادم حسابشون نمیکنم و قطع رابطه میکنم سر سنگین میشم کل ...

منم شارلوتم😊😊 خب شوهرو چیکار کنیم شوهری که احترام دست و پا گیر به مادرش میزاره و چیکار کنیم

؟ الان مادرشوهرمم خیللیی رو اعصابمه ولی دلایلم برای شوهرم محکمه پسند نیست و واقعا ناراحت میشه ....منم که مهارت ندارم چیکار کنم بهتره 

Nothing special...
یه سری همین برنامه برام پیش اومد جاریم اومد گفت بعد به مادر شوهرم گفتم اصلا گفت من همچین حرفی نزدم ج ...

مادرشوهرم پریروز به جاری بزرگه گفت که فرداش اومد جاریم خبر داد چی گفته امروزم به خودم گفت منم گفتم به یه وعده که آدم نه فقیر میشه نه پولدار باز خانوادم دارن میان بخاطر اون میگی نگیر...... 

الانم میگم بخیال هیچکی نگم ولی پیش پدر شوهرم بگم بسکه زنت جلو هرکی نشست گفت گفتم نگیرم سنگین ترم

چقدر حرفهای بقیه براتون مهمه بابا زندگی خودت رو بگن کار خودت رو بگن چیکار داری به اونا انقدر بگن ...

تویه ساختمونیم هردفعه ام میخواد منو ببینه بچزونتم خیر نبینه فقط که دلمو باحرفاش آتیش زد

مهمونیت رو بگیر همه رو هم دعوت کن هرکی اومد قدمش رو چشم هرکی هم نیومد مهم نیست

یعنی بگیرم نکنه بی احترامی بی محلی بکنه به خانوادم.... 

یکی از جاریامم میگه بگیر به حرفش گوش نکن