2777
2789

من منتظرم تا تمام حرفتو بزنی تا بگم که کی مقصره کی مقصر نیست

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غلط میکنه بی احترامی کنه چرا میگه دعوت نکن؟خودشون بیان کوفت کنن خوبه اونا نیان 

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

گریه کن

گریه قشنگه

گریه سهم 

دل تنگه😢😢😢😢من هروقت گریه میکنم،این اهنگو برای خودم میخونم تا بیشتر بچزونم خودمو.

خدا رو شکر که ما زنا میتونیم راحت گریه کنیم.چه میشه کرد؟؟؟زندگیه دیگه.گاهی خنده ،گاهی گریه،اخه این ،چه کاریه😢

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........
به اونام گفتم ولی میگه نکن الان جاریم یه دقیقه اومد پیشم دیدم به اونم گفته باخودم میگم کلا بیخیال ب ...

تو تولدتوبگیر اونام خواستن میان نخواستن خوش اومدن 

چه حالی میده....یکی و انقدر دوست داشته باشی که بقیه بهت حسودی کنن❤😘
به اونام گفتم ولی میگه نکن الان جاریم یه دقیقه اومد پیشم دیدم به اونم گفته باخودم میگم کلا بیخیال ب ...

یعنی میگن خرج نکن؟؟؟؟ وااا به اونا چه مربوطه تولد بچت هست واسه بچه ت نکنی پس واسه کی خرج کنی !!!

تمام کسانی که تو این تاپیک هستن تو تاپیک های دیگه هم هستن چند تا تاپیک رفتید پست گذاشتید،بسه دیگه،و ...

من عاشق اون تبلیغ پوشک بچه هستم،دیووونه م  میکنه،وسط تاپیکا که میبینمش😑😑

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........
حرفاش نیش داره توشهر غریب تنهام تابحال کسی نفرین نکردم ولی از خیر این نمیگذرم 

عزیزم این قضیه رو فقط همسرت می‌تونه جمع کنه

شما مثل پرنسس ها فقط سکوت کن بزار اون حرف بزنه باهاشون

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖