2777
2789
هرموقه که خانوادم میخوان بیاد این شیونش میگیره

چرا اهمیت میدی کار خودتو بکن اگه بی احترامی هم بکنن شخصیت خودشون رو نشون دادن دیگه خانوادت میدونن خانواده همسرت کین و چطورین 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

خوب یه ساختمون باشید

چه ربطی داره؟؟؟

حرفش واست مهم نباشه

هروقت هم چیزی گفت خیلی جدی بگو

هرکی صلاح زندگی خودش رو بهتر میدونه

شما هم دعوتید

دوست داشتید قدمتون رو چشم

نداشتید هم به سلامت

أللهم أغفر لي الذنوب التي تنزل البلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم کلا شوت تو دنیا نیست دلم ازاین میسوزه که چقدر تنهام 

عزیزم مردامون شوت نیستن که،ما زیادی حساسیم 😅جشنتو بگیر،خوشیتو بکن.بزار به خودت وخونوادت وبچت خوش بگذره.☝اصلا به هیچ جاتم نباشه مادرشوهرت چی میگه وچقدر میسوزه.

اگه نگران پولای شماس که زیاد خرج نشه،کادوی پولی زیاد بیاره واللا

منم شارلوتم😊😊 خب شوهرو چیکار کنیم شوهری که احترام دست و پا گیر به مادرش میزاره و چیکار کنیم ؟ الا ...

ای جان 😘 من از اول زندگی یه سیاست پیاده کردم که تو‌این پانزده شانزده سال زندگی مشترک تا حالا من عروس بد نشدم از اول هر مشکلی بوددهر برنامه یی داشتم هر ناراحتی بود از خانواده شوهر همه رو شوهرم از زبون خودش میگفت اصلا دخالت نمیکردم و‌ برعکس طرف مادر شوهرم رو‌میگرفتم هنوزم نفهمیدن پشت ماجراها من هستم 😅 البته رابطه مادر وپسریشون‌هم خیلی خوب ‌صمیمی هستن از هم زیاد ناراحت نمیشن جوری که داستان بشه تو زندگی شوهر باید پشت ادم باشه اگه نباشه که کلاه زن پس معرکه س به نظرم تو‌ از خانواده ش بد نگو حالا که روشون حساسه اگه نزدیکشون‌هستی فقط دوری میتونه بهت ارامش بده منم ازشون دور شدم خیلی راحت م 

عزیزم مردامون شوت نیستن که،ما زیادی حساسیم 😅جشنتو بگیر،خوشیتو بکن.بزار به خودت وخونوادت وبچت خوش بگ ...

ازاین میسوزه که چرا خانوادم هستن بیچاره ها بعد یه سال دارن میان... جاهایی که دستمون باید می‌گرفت تازه زیر پامونم خالی کرد.... اینم بهونشه که به حدفش برسه من کلا کنسل کنم تولد

ای جان 😘 من از اول زندگی یه سیاست پیاده کردم که تو‌این پانزده شانزده سال زندگی مشترک تا حالا من عرو ...

عزیزم ممنون ازت که وقت گذاشتی برام.... راستش مادرشوهرم خیلی زمخته شبیه مادرا نیست اصلا رابطشون مثل داداش من و مامانم نیست که با هم شوخی میکنن...خیلی روابط سرد ووتوام با احترام دارن. بعدش شوهرررم هیییچ وقت از زبون من حرف نمیزنه به مادرش... اگه یکبار اینکارو میکرد که ارزویی نداشتم... من یکسال و خورده ای هست که عروسی کردم و همونطور که بدرستی 😊 حدس زدی ساختمون مادرشوهرم اینا هستیم...خیلی از این موضوع اذیت میشم خیلی...ولی واقعا راهی برای خلاصی از این بحران نیست...اینجا مجانی نشستیم و هر جا بخوایم بریم اول زندگی پول نداریم...حالا پدرهمسرم که خیلی هم دوستش دارم سرطان داره و همین الان فهمیدم که دکترا گفتن اوضاع بیماریش اصلاا خوب نیست و حالش وخیمه😢😢 حالا من موندم خدایی نکرده چیزیش بشه ما عمرااا عمرااا نمیتونیم از اونجا فرار کنیم شوهرم میچسبه به مادرش...چون تنها میشه و ما فقط پیشش هستیم... با اینکه چندتا پسرو دختر داره...مادرشوهرم خیلی ناز میکنه و وقتی هم شوهرش پیششه پیش شوهرم میگه تنهایی خیلی سخته!!! عزیزم نگم برات دیگه تو برزخی هستم که فقط میدونم سرمایه جوونیم در حال هدر شدنه

Nothing special...