2777
2789
عنوان

دلم گرفته

166 بازدید | 34 پست

سلام .....کسی هست مثل من سردرگم باشه ...هرکاری انجام بده به بن بست بخوره ....خیلی دلم گرفته ...

خنده برلب میزنم تا کس نداند دردمن........ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت ......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم حس ميكنم افسرده شدم فقط يه خريده زياد درستم ميكنه😭😭😭

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
منم حس ميكنم افسرده شدم فقط يه خريده زياد درستم ميكنه😭😭😭

من حتی خرید هم حالمو خوب نمیکنه...

خنده برلب میزنم تا کس نداند دردمن........ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت ......
همون خنده رو خوشبحالت داری هرزگاهی من که هیچ

سالی یه بار میخندم تا روز تاوان خنده م رو پس میدم

من حتی خرید هم حالمو خوب نمیکنه...

لاك بزن به خودت برس اهنگ بزار زياد كن واسه خودت برقص بعدشم با انرژي برو خريد

من انقد حالم خوب ميشه اين كارارو ميكنم

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
لاك بزن به خودت برس اهنگ بزار زياد كن واسه خودت برقص بعدشم با انرژي برو خريد من انقد حالم خوب ميشه ...

یه مدت این کارها حالمو عوض میکرد ولی الان نه واسه کی انجام بدم

آره روز غمگینیه ولی اگه دوتا دوست داشته باشی فک کنم خوشبگذره..خوش میگذره ولی چه فایده که باحال بیحال ...

ندارم کسی ...😔

خواهر و برادر دارم که کنارم باشن ولی مثل دوست راحت نیستم باهاشون