2777
2789
عنوان

قانون جذب بدبختی!!!!!

280 بازدید | 27 پست

بچه ها الان تو پاکی یکی از گل دخترا حسابی غرغر کردم که چرا طلا پس انداز میکنه وقتی الان بهش نیاز داره . اومدم یه چیزی بگم و شما رو به خدا بسپرم برم😄

ببینید وقتی شما میگید فلان پولی باشه پس انداز برای مبادا نا خوداگاه تو ذهنتون میاد اگه اتفاقی بیوفته که پول بخوایم .... ناخوداگاه ما ایرانی ها بخاطر اتفاقات درو و برمون تلخ و ترسناکه . شده تاحالا بجا پس انداز پول رو خرج شادی حودتون کنید و خرج ارایشگاه و زیبایی و مانتویی که دوست دارید و کفش شیک کنید؟ 

من اعتقاد شدید به قانون جذب دارم . پول پس انداز خوبه ولی وقتی خودتون لنگشید نه وقتی خودتون غصه دارید واسه یذره پول هی جمع میکنید . 

منتظر نظرتتتونم ❤

درسته ولی وقت نمیشه خرجشون کنم🤕

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با هدف پول پس انداز میکنم ، مثلا میگم تا سال آینده باید فلان چیزو بخرم بعد برای اون پول کنار میزارم

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

اتفاقا منم تو همون تاپیک خواستم بگم خوب یخرده از طلا هاش رو بفروشه بزاره بانک سودش رو بگیره

البته اولش خواستم بگم خب همه رو بفروشته بزاره کنار واسه خرجیش ولی با خودم گفتم شاید فقط اون پس انداز ها پشتوانه اش و میتونه بهشون دل خوش کنه

خلاصه هیچی رو نگفتم

ـمنکه خودم هر چی داشته باشم خرج میکنم که اینم البته خوب نیست(البته خرج چیزای خیلی الکی نمیکنم)

پس انداز به اندازه و خرج به اندازه

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

خوش بحالت😂😂پول داری ولی وقت نداری خرج کنی😂😳

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

پارچه بخر دو سه مدل ماه به ماه بده خیاط بدوزه . 

لوازم ارایش خارجی جنس خوب و گیاهی بخر 

سالن ارایش برو برای رسیدگی به پوستت

لیزر برو برا موهای زائد

باشگاه برو

کیف و کفش ست چرم بخر 

پارچه بخر دو سه مدل ماه به ماه بده خیاط بدوزه .  لوازم ارایش خارجی جنس خوب و گیاهی بخر  ...

باور میکنی همشو انجام میدم به اضافه ماساژ

ولی نمیرسم هرماه برم وقت نمیشه

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
من با هدف پول پس انداز میکنم ، مثلا میگم تا سال آینده باید فلان چیزو بخرم بعد برای اون پول کنار میزا ...

افرین حرف منم همینه . میگم همینطوری بیهدف پس انداز نکنیم که خدای نکرده خرج تصادف و دوا درمون بشه . هدف خوب اتفاقا عالیه پولشم برکت داره

تازه واسه مامان بابامم زیاد کارت به کارت میکنم گاهی واسه داداشام

خوش بحالت😂😂پول داری ولی وقت نداری خرج کنی😂😳

سنت که بره بالا اینجوری میشه دیگه😂😂

باور میکنی همشو انجام میدم به اضافه ماساژ ولی نمیرسم هرماه برم وقت نمیشه

پس برای بخشیش که میمونه قایم کن و برنامه ریزی کن برای لوازم خانگی جدید و بگو وام گرفتم

پس برای بخشیش که میمونه قایم کن و برنامه ریزی کن برای لوازم خانگی جدید و بگو وام گرفتم

کسی رو ندارم که بهش جواب پس بدم☹

آی ام سینگلللل😭😭😭