مامان_رها5 مدیر عضویت: 1395/06/22 تعداد پست: 2201 عنوان تبریزی های عزیز بیاین از زلزله خبر بدین 😰 | مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 110 پست بچه های تبریز بیاین از شدت و خرابی زلزله بگین همه دل نگرانیم لا حول و لا قوة الا بالله العلى العظیم 1398/08/17 | 03:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلاشونم۷۸ عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 1587 بخدا چند بار زلزله اومده بود به این وحشتناکیشو ندیده بودم فقط داد میزدم یا علی یا علی منو بگو از،صداش،بلن شدم شوهرممم تکون میدادم پاشوووووو زلزلس،میگه ن بابا گفتم سرتو بلن کن لامپو ببین پاشد فرار،کرد شلوار،پوشید بچهارو ب،داشتیم رفتیم بیرون من از،صدای تکون های تلوزیون بیدار،شدم هلن ۷۸سابقم ریا نشه
nafasammm عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 2839 بچه ها حیف که فیلم نمیشه گذاشت یه عروس دوماد تو تبریز از ترس با ماشین عروس اومدن بیرون ملت دارن براشون بوق میزنن😅😅😅😅😅😅 تودنیایی گیر کردیم که هفت میلیارد آدم و چهارده میلیارد چهره وجود داره...🙃🙃🙃
هانااااااااا عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 6151 لطفا شايعه پخش نكن لطفا چه شایعه ای عزیزم خبرگزاری های معتبر اعلام کردن گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷ وزن هدف ۵۹🎯 ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️
مامان_رها5 مدیر استارتر عضویت: 1395/06/22 تعداد پست: 2201 منم خودشم شوهرم نیس دوستم پیشمه اونرو من بیدار کردم الانم خوابیده خوش به حالش من به فکر دخترمم😔 منم بیدارم نمیتونم بخوابم دو تا بچه کوچیک دارم لا حول و لا قوة الا بالله العلى العظیم
ماماندخترمدادی عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 3148 کشته نگفتن اما منازلشون تخریب شده یه خونه ام ترکیده فک کنم به خاطرگاز بود یعنی بنظرت نصف شب ملت خونشوون رو سرشوون خراب شه نمیمیرن..... سیل انقد ادم و برد ک معلوم نیست الان استخوناشون کجاست اینا گفتن کسی نمرده.....
nora813 عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 5785 شوهر من قرار بود امروز برگرده دوستاش گفتن بمون فردا با هم بریم کلی الان فش نوشتم تو@واتساپ یا خدا نترس دختر پیش میاد دیگه همیشه که شوهر کنار ادم نیست در انتظار شیرین ترین لحظه ی زندگی
الیس_در_نی_نی_سایت عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 6917 منو بگو از،صداش،بلن شدم شوهرممم تکون میدادم پاشوووووو زلزلس،میگه ن بابا گفتم سرتو بلن کن لامپو ببین ... من اومدم میانه خونه مامانم بخدا داشتم گفت پاشو دیدم پسرم بغلشه دیگه نتونستم راه برم همش میگفتم یا علی مگه ول میگرد خیلی ترسیدم بیشترم بخاطر پسرم دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍 خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
sadism عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 19669 یعنی بنظرت نصف شب ملت خونشوون رو سرشوون خراب شه نمیمیرن..... سیل انقد ادم و برد ک معلوم نیست الان اس ... من نگفتم کشته نداره گفتم هنوز اعلام نکردن
آرامش۰۷ عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 6797 کدوم روستاها عزیز روستاهای اطراف زنجانم آسیب جدی دیدن؟ میشه واسه شادی روح پدرم، سلامتی وخوشبختی خانوادم صلوات بفرستین،خیر ببینید الهی😘😘
sadism عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 19669 یا خدا نترس دختر پیش میاد دیگه همیشه که شوهر کنار ادم نیست دوستم امشب اومد مثلا خوش گذرونی من بیدارش کردم باز گرفت خوابیدشوهرش زنگ زده میگه بیامدم درتون بخوابم نترسین ؟😂
چيچكلي عضویت: 1396/12/13 تعداد پست: 2086 چه شایعه ای عزیزم خبرگزاری های معتبر اعلام کردن اخبارو فقط از شبكه اي معتبر دنبال كن هركي هرچي ميگه زود باور نكنيد اهبار گفت مردم اروم باشن ستاد اعزام كردن تخريب يه منزل واسه فرسودگي و انفجار گاز بوده
sadism عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 19669 لطفا شايعه پخش نكن لطفا شایعه نیس گلم کانال محلیه میانه روببین
گیسtala عضویت: 1398/07/05 تعداد پست: 278 من قزوینم دارم سکته میکنم قشنگ قل خوردم یه ور خونه...در کمدم باز بود کوبیده شد واییی میترسم😢 وقتی برای کسی سنگ تموم میزاری منتظر باش تا با همون سنگ بزنه تو سرت...
مامان_رها5 مدیر استارتر عضویت: 1395/06/22 تعداد پست: 2201 استارتر زنجانم شدید بود؟ اره عزیزم دو تا پشت سر هم خونه ما کامل لرزید من تازه سزارین کردم از ترس چنان از جام بلند شدم پریدم پایین که اصلا متوجه بخیه هام نشدم الان هم برای بچه هام لباس جمع کردم گذاشتیم تو ماشین لازم شد بریم بیرون از خونه لا حول و لا قوة الا بالله العلى العظیم