2777
2789
عنوان

تبریزی های عزیز بیاین از زلزله خبر بدین 😰

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 110 پست
اره عزیزم دو تا پشت سر هم خونه ما کامل لرزید من تازه سزارین کردم از ترس چنان از جام بلند شدم پر ...

به نظرت اوضاع روستاهای اطراف زنجان چطوره؟

میشه واسه شادی روح پدرم، سلامتی وخوشبختی خانوادم صلوات بفرستین،خیر ببینید الهی😘😘
اخبارو فقط از شبكه اي معتبر دنبال كن  هركي هرچي ميگه  زود باور نكنيد  اهبار گفت ...

خب عزیزم مگه من چی گفتم گفتم خبرگزاری معتبر اعلام کرده که انفجار صورت گرفته این کجاش شایعه هست 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شایعه نیس گلم کانال محلیه میانه روببین

جالب اینجاست اول میگن شایعه درست نکن بعد خودش همین رو میگه 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   

معمولا اینجور مواقع اخبار زیاد اطلاع رسانی نمیکنه که مردم نترسن کم کم اعلام میکنن ولی ریشترشم زیاد نبوده احتمالا روستاها بیشتر اسیب دیدن

می گوید از تمام مذکرها[مردان]بدم می آید،همه اشون کثیف هستند،خسته از انتخابی که کرده است و ضعیف تر از آن که متعهد به اشتباهش، درک این موضوع که عباس آقا دریوزه بی ریشه به او خیانت کرده عذابش می دهد، تعمیم عباس آقا به مردانی دیگر،مانند آرام بخش است، اینکه به خودش متذکر می شود تقصیر او نبوده، «همه مردا بدن» خنده دار اینکه، همیشه بازنده زیبا نصیحت می کند،برنده،زیباتر عمل.
تو پست قبليم شايعه پخش نكردم من ميگم ندونسته جو نديم وحشت نندازيم  كسيو

باشه چشم ممنون که تذکر دادی