2777
2789
عنوان

تبریزی های عزیز بیاین از زلزله خبر بدین 😰

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 110 پست
بخدا چند بار زلزله اومده بود به این وحشتناکیشو ندیده بودم فقط داد میزدم یا علی یا علی  

منو بگو از،صداش،بلن شدم شوهرممم تکون میدادم پاشوووووو زلزلس،میگه ن بابا گفتم سرتو بلن کن لامپو ببین پاشد فرار،کرد شلوار،پوشید بچهارو ب،داشتیم رفتیم بیرون من از،صدای تکون های تلوزیون بیدار،شدم

هلن ۷۸سابقم ریا نشه   

بچه ها حیف که فیلم نمیشه گذاشت یه عروس دوماد تو تبریز از ترس با ماشین عروس اومدن بیرون ملت دارن براشون بوق میزنن😅😅😅😅😅😅

تودنیایی گیر کردیم که هفت میلیارد آدم و چهارده میلیارد چهره وجود داره...🙃🙃🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خودشم شوهرم نیس دوستم پیشمه اونرو من بیدار کردم الانم خوابیده خوش به حالش من به فکر دخترمم😔

منم بیدارم نمیتونم بخوابم دو تا بچه کوچیک دارم

لا حول و لا قوة الا بالله العلى العظیم 
کشته نگفتن اما منازلشون تخریب شده یه خونه ام ترکیده فک کنم به خاطرگاز بود 

یعنی بنظرت نصف شب ملت خونشوون رو سرشوون خراب شه نمیمیرن..... سیل انقد ادم و برد ک معلوم نیست الان استخوناشون کجاست اینا گفتن کسی نمرده.....

شوهر من قرار بود امروز برگرده دوستاش گفتن بمون فردا با هم بریم کلی الان فش نوشتم تو@واتساپ

یا خدا نترس دختر پیش میاد دیگه همیشه که شوهر کنار ادم نیست

در انتظار شیرین ترین لحظه ی زندگی
منو بگو از،صداش،بلن شدم شوهرممم تکون میدادم پاشوووووو زلزلس،میگه ن بابا گفتم سرتو بلن کن لامپو ببین ...

من اومدم میانه خونه مامانم بخدا داشتم گفت پاشو دیدم پسرم بغلشه دیگه نتونستم راه برم همش میگفتم یا علی  مگه ول میگرد خیلی ترسیدم بیشترم بخاطر پسرم

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
یا خدا نترس دختر پیش میاد دیگه همیشه که شوهر کنار ادم نیست

دوستم امشب اومد مثلا خوش گذرونی من بیدارش کردم باز گرفت خوابیدشوهرش زنگ زده میگه بیامدم درتون بخوابم نترسین ؟😂

چه شایعه ای عزیزم خبرگزاری های معتبر اعلام کردن

اخبارو فقط از شبكه اي معتبر دنبال كن 

هركي هرچي ميگه  زود باور نكنيد 

اهبار گفت مردم اروم باشن 

ستاد اعزام كردن 

تخريب يه منزل واسه فرسودگي و انفجار گاز بوده 

استارتر زنجانم شدید بود؟

اره عزیزم دو تا پشت سر هم خونه ما کامل لرزید من تازه سزارین کردم از ترس چنان از جام بلند شدم پریدم پایین که اصلا متوجه بخیه هام نشدم الان هم برای بچه هام لباس جمع کردم گذاشتیم تو ماشین لازم شد بریم بیرون از خونه 

لا حول و لا قوة الا بالله العلى العظیم