من باقلا با گندوم درست کردم، الان گندوما پختن، باقلا رو هم دیگه دارن کم کم نرم میشن ولس یه طعم تلخی گرفتن،میدونید براچیه؟ نسوختن اصلا شعله کم بود، الان چمارکنم طعم تلخش بره؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!