2777
2789
عنوان

اعتمادمو نسبت به شوهرم از دست دادم لطفا کمکم کنینننن

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 31 پست
نه،نمیدونم،اصن مثلا دیر اومدنش همش بیرون بودنش رفیق باز شدنش همه اینا دست به دست هم دادن واسه این حا ...

حق داری، برای من میرفت با دوستاش کوه و گشت و گذار کلا بی اهمیت شده بود، دور از جون شوهر تو تصادف کرد با دوستاش دیگه متوجه شد اشتباه میکرده.... بهش بگو دوستاشو تایید نمیکنی

خیلی دوست دارم فامیلامون بدونن من هیچوقت بهشون سلام نرسوندم😹😹

وای دقیقا مثه منی.منم این چند وقته این جوری شدم.اصلا بعضی‌وقتا خودم از دست خودم خسته میشم

می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم ،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد.تا به من ثابت کند،در تاریکی،همه ی ما شبیه یکدیگریم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اختلال شخصیت پارانویید داری برو روانپزشک

نمیدونم،نمیزااااره برم خووو😔😔واقعا  دلم نمیخواد اینجوری باشم ،با قرص خوب میشه یا با بستری شدن؟؟😔داره ازم زده میشه منم دارم ازش سرد میشم😔

اگه مطمئنی دوستش دختر بازه باهاش حرف بزن بگو من از اون دوستت خوشم نمیاد لطفا رفت و آمدتو باهاش کم کن اونم آدمه دیگه درکت میکنه

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
اگه مطمئنی دوستش دختر بازه باهاش حرف بزن بگو من از اون دوستت خوشم نمیاد لطفا رفت و آمدتو باهاش کم کن ...

گفتم،بهام قهر کرد تا یک هفته،درک نداره درک نمیکنه،سنگ دوستشو به سینه میزنه

مرد رفیق باز خیلی بده.بگو میخوای بیشتر باهم باشید

روزی که تو آمدی به دنیا عریان_ جمعی به تو خندان و تو بودی گریان_ کاری بکن ای دوست به وقت رفتن_ عالم به تو گریند و تو باشی خندان

حتما بد گفتی، با دعوا حرف بزنی هیچ کی گوش نمیده، بالاخره رگ خوابش دستته میتونی از راهش وارد شی کم کم رامش کنی

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
حتما بد گفتی، با دعوا حرف بزنی هیچ کی گوش نمیده، بالاخره رگ خوابش دستته میتونی از راهش وارد شی کم کم ...

بخدا عصبی شدم بدجور،کسی جرا نداره باهام حرف بزنه ،بخاطر این طرز رفتارم با خانوادم عذاب وجدان داره اما بازم نمیتونم خودمو کنترل کنم دارم افسردگی میگیرم عوضی نمیزاره برم مشاوره😔😔😔

بخدا عصبی شدم بدجور،کسی جرا نداره باهام حرف بزنه ،بخاطر این طرز رفتارم با خانوادم عذاب وجدان داره ام ...

تنها نمیتونی بری بیرون مگه؟ خودت برو نیازی نیست بهش بگی. حتی اگه نری هم میتونی تلفنی مشاوره بگیری 

9099072952

این شماره مشاور رایگانه، ۲۴ ساعته هم هست، زنگ بزن راهنماییت میکنن

شوهر منم رفیق بازه من هر چقدر گیر دادم وغر زدم درست نشدحتی  رفت وآمدشم بیشتر کرد گفت انقدر گیر میدی دوست ندارم بیام خونه منم دیگه رفتارمو بهتر کردم کم کم خودشم خوب شد نمیگم دیگه نمیره اما کمتر شده منم به خاطر این موضوع ناراحتی اعصاب گرفتم بیشتر خودم اذیت می شدم .شماهم سعی کن شک نکنی زندگیت تلخ میشه شما هنوز اول راهی مواظب زندگیت باش

💓خدایا زهمه دست کشیدم که توباشی همه ام باتو بودن زهمه دست کشیدن دارد💓