2777
2789

بچه یه مدتی میشه که اعتمادمو نسبت به شوهرم(هنوز عقدیم)هرچی فکر میکنمم نمیدونم چرا اصن نمیفهمم چرا اینجوری شدم(میتونین تاپیکای قبلمو بخونین)الان داره کل استخونام میلرزه دارم میمیرم یه هفتس زندگی برای دوتامون زهر کردم بهم میگه اگ اینجوری میخوای باشی باهات زندگی نمیکنم یک ماهه دیگم عروسیمونه،نمیزاره هم برم مشاوره خودشم نمیاد😔😔😔دارم میمرم چیکار کنم بنظرتون من چم شده؟😔

(مثلا الان بهش زنگ زدم جواب نداد قط ک شد پیام داد چته؟گفتم پ وقتی گوشی دستته چرا جواب نمیدی،بعد پنج دقیقه خودش زنگ زدم گفتم کجایی .با من من گفت نزدیک خونم درصورتی ک پنجشنبه ها ساعت ۱۲تعطیل میکنه منم جرات نداشتم بپرسم چطو ایقد دیر رفتی خونه گفتم الان دعوا میشع باز،حالا ک قطع کرده فکرم درگیر میگم نکنه دروغ میگه(ی قسمتی از بی اعتمادیمم مربوط میشه به رفیقش ک زن باز و دروغ گویه))،خیلی حالم بده داره زندگیم خراب میشه نمیدونم چمه😔😔

عزیزم منم یه مدت اینجوری بودم، دیگه خودم به این چیزا فکر نکردم سعی کردم همش به خوبیاش فکر کنم اینجوری خودتم عذاب میکشی اونم زده میشه از شک کردنات

خیلی دوست دارم فامیلامون بدونن من هیچوقت بهشون سلام نرسوندم😹😹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم آدم تا چیزی رو با چشمش نبینه که زندگیشو خراب نمیکنه، زن باز بودن دوستشم دلیل بر بد بودن خودش نمیشه که، چیزی دیدی ازش؟

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
عزیزم آدم تا چیزی رو با چشمش نبینه که زندگیشو خراب نمیکنه، زن باز بودن دوستشم دلیل بر بد بودن خودش ن ...

نه،نمیدونم،اصن مثلا دیر اومدنش همش بیرون بودنش رفیق باز شدنش همه اینا دست به دست هم دادن واسه این حال شدن من😔

نمیتوتنم خیلی تلاش کردم😔

بخدا قشنگ درک میکنم من روز و شب گریه میکردم،  یه دقیقه دیر جواب میداد دیوونه میشدم بعد مثلا میومد توضیح میداد چرا نتونسته جواب بده قانع نمی شدم، واقعا شرایط سختیه، خودت باید خودتو نجات بدی از این افکار اون هر چقدرم توضیح بده کارساز نیست

خیلی دوست دارم فامیلامون بدونن من هیچوقت بهشون سلام نرسوندم😹😹
نه،نمیدونم،اصن مثلا دیر اومدنش همش بیرون بودنش رفیق باز شدنش همه اینا دست به دست هم دادن واسه این حا ...

کاملا مشخصه که بیخود نگرانی، این شک کردنات بعد یه مدت باعث میشه اگه کاری هم نکرده باشه بگه من که هر کار کنم این به من شک داره پس بذار انجام بدم و مقصر باشم دیگه، بیخود نه به خودت نه شوهرت استرس وارد نکن 

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

عزیزم با این فکرا خودتو داغون میکنی شاید اون بنده خدا کاری داشته بخاطر ترسا و رفتارات مجبوره دروغ بگه.ازش یپرس باهاش حرف بزن و دلیل کاراشو بپرس.

شاید اونم حرف داره.درضمن اشتباهه منو نکن تا زمانی کا شرایط درست نشده از دواج نکن.خدای نکرده بعدا به مشکل بر میخورین

تا مطمئن نشدی حرفی نزن.نزار حرمتها بشکنه.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃