2777
2789

واسه من که تا آخر پایین موند و توی 8 ماهگی یه تیکه از جفت کنده شد و مجبور شدم بعد از 7 روز بچه رو بدنیا بیارم

آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران تلف نکن .... !

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هفته شیش رفتم سونو گفتن ساک حاملگی پایینه 12 هفته رفتم ان تی جفتم ب حدی پایین بود ک لبالب دهانه رحم بود الان 18 هفته رفتم انومالی جفتم رفته بود بالا خداروشکر استراحت خیلی مهمه معمولا تا 20 هفته جفت میره بالا

خدایاا مرسی که سالم بهم بخشیدیش🤱

من ۸ هفته سونو قلب که رفتم پایین بود

ان تی که رفتم میانه بود

بعد اون هرچی سونو که رفتم بالا بود

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
من هفته شیش رفتم سونو گفتن ساک حاملگی پایینه 12 هفته رفتم ان تی جفتم ب حدی پایین بود ک لبالب دهانه ر ...

بخدا من همش در حال استراحتم ولى نميره بالا خيلى ميترسم

بخدا من همش در حال استراحتم ولى نميره بالا خيلى ميترسم

نترس میره بالا من جفتم ک خیلی ناجور پایین بود سابقه زایمان زودرسم داشتم 14 هفته سرکلاژ شدم وازونموقع استراحت بودم رفت بالا خودش

خدایاا مرسی که سالم بهم بخشیدیش🤱

منم ۱۳هفته گفت پاینه اب ومایعات خوردم استراحت داشتم کارسنگین نکردم نزدیکی همه رو رعایت کردم ۱۸هفته ک رفتم گفت هنوزیکم مونده ک بره بالا الان هم نمیدونم رفته یانه هفته ۲۲ام‌

تیکر تولد یکسالگی دخترم