2777
2789
عنوان

نگا کنید دوستم چیگفته چیکار کنم

132 بازدید | 11 پست

ی ساله دوست شدیم شدیدااااا ادم‌ دو روییه و ازش فاصله گرفتم بهش فشار اومده، صب تا شب بیرونه یکسره گل و عرق... هرروز با ی پسر و بچهههه سال ی چنل داره فک میکنه سلبریتی ای چیزیه انق چرتو پرت توش میزاره ک نگم... منم ی پست دیدم ک میگف اره چنل دخترا اینطوریه ک اینو میزارن اونو میزارن بعد حالت مسخره طور بود فرستادم براش خندید

بعد من اوایل دوستیمون ک فک میکردم ادمه بهش اعتماد کردم از خانوادم گفتم سختگیرن و اینا سر این ماجرا خودکشی کرده بودم.. بعد الان تو چنلش گذاشته چقد ادم راجب چنلم گوه میخورن طرف پروفش واسه دهه هفتاده و فلان😐پروف من زل زدم ب دوربین عینک رو چشامه و نمای پشتم دریاس، حالا پروف خودش با قد ۱۵۰ داره ب عروسکا نگاه میکنه😐 بعد نوشته تو چنلش ک اره تو ارزوته خانوادت عین خانواده من باشن پلشت😐خیلی اشغالهههه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از چنلش بیا بیرون

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

این آدمه اخه چ دوستیه

بعدشم قد ۱۵۰ عیب نیست چیزایی دیگشو مسخره کن😂😂

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

اینطوری فک میکنه سوختم

مهم نیست اون چی فکر میکنه

مهم اینه که خودت اذیت نشی

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است