2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شكم دومم اولى هم سز شدم خيلى ميترسم اتفاقى بيوفته

استراحت کنی چیزی نمیشه من اصلا استراحت ندارم همه کارم کردم البته ۲ بار لک بینی داشتم ولی مهم نبود

خداجونم خودت مواظب پسرمو همسرم باش همیشه سالمو شاد باشن میسپارمشون به خودت
استراحت کنی چیزی نمیشه من اصلا استراحت ندارم همه کارم کردم البته ۲ بار لک بینی داشتم ولی مهم نبود

من تا حالا لكه بينى نداشتم البته دكترم بهم شياف پروژسترون داده دارم استفاده ميكنم

من تا حالا لكه بينى نداشتم البته دكترم بهم شياف پروژسترون داده دارم استفاده ميكنم

خوبه از همون استفاده کن 

خدا خيرت بده انشالله و نى نى رو سالم بغل بگيرى استرسم كم كردى🙏🏻

اصلا نگران نباش،فقط استراحتتو بیشتر کن،مخصوصا زیاد خمو راست نشو،استرس مثل سمه واست،اصلا چیز مهمی نیست،ایشالا نی نیت صحیحو سالم میاد بغلت

منم جفتم پایینه علاوه براون جفت فرعیم دارم تاالان که بالانرفته شمادردهم داری؟

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
منم جفتم پایینه علاوه براون جفت فرعیم دارم تاالان که بالانرفته شمادردهم داری؟

درد تا الان نه فقط ديشب يكم كوچولو زير دلم در حد چند دقيقه درد داشتم كه رفع شد، جفت فرعى چيه؟

درد تا الان نه فقط ديشب يكم كوچولو زير دلم در حد چند دقيقه درد داشتم كه رفع شد، جفت فرعى چيه؟

جفت اضافه دوتاجفت دارم ولی یه جنین من خیلی درد دارم هم دلدرد هم کمردرد الان شیاف استفاده میکنم ولی تاثیری نداره اگه میشه دعاکن برام منم دعاتون میکنم❤

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
جفت اضافه دوتاجفت دارم ولی یه جنین من خیلی درد دارم هم دلدرد هم کمردرد الان شیاف استفاده میکنم ولی ت ...

چشم عزيزم انشالله كه هرچه زودتر مشكلتون حل شه و نى نى رو صحيح و سلامت توى بغل بگيرى🙏🏻 واستون صلوات فرستادم

من تو آنومالي بهم گفتن جفتت يه كم پايينه ولي دكتر خودم گفت نه مشكلي نيس نيازي نيس چيزي هم رعايت كني يا استراحت كني خودش ميره بالا تو هفته هاي بالاتر رحم بزرگ ميشه جفتو ميكشه بالا الانم ٢٢ هفته ام نميدونم وضعيت جفتم چطوريه. همه كارم انجام ميدم غير از نزديكي