2777
2789
عنوان

شوهرم فقط نقاط منفی رو میبینه

553 بازدید | 17 پست

وقتی همسرم میاد خونه میرم استقبالش سلام میدم گاهی میبوسمش

گاهی حتی جواب سلامم هم نمیده تا میرسه میره سراغ بچه و منو قراموش میکنه حتی

من خیلی دوسش دارم و اینو همه میدونن گاهی بهم میگن ک چطور اینقدر دوسش دارم

سعی میکنم آروم و خوب باشم ب خودم برسم خونم و زندگیم مرتب باشه

آدم گرمی هستم و زیاد صحبت میکنم و ابراز علاقه

از خیلی علاقه ها و خرجام میزنم بخاطرش

سعی میکنم دلخورم بودم ملایم و خوب بگم

ولی امشب حرف میزدم باهاش گفتم گاهی حس میکنم دوسم نداری گفت چرا همیشه دوست دارم

گفتم پس چرا اینطوری حس نمیکنم عشقم گفت راس میگی یوقتایی البته بیشتر وقتا دوست ندارم گفتم چرا گفت چون اذیتم میکنی

چون خیلی نقاط منفی داری ک خوبیاتو نشون نمیده دیگه

در صورتی ک من بخاطرش حتی گاهی واقعا زبون ب دهنم میگیرم ک دلخور نشه از انتقادم

تعجب کردم.از حسش نسبت ب خودم

هفت ساله با نامزدی و اینا باهمیم

اما اولین بار بود ک اینطور گفت

حس میکنم چند وقته خوشحال نیست

در ضمن من با رفیق بازی بیش از حدشون بیشتر از دوبار در ماه با دوستاشون بودن.شب بیرون موندن.یا گوشی زیاد دست گرفتنشون.مخالفم و انتقاداتم بیشتر دور و بر این حرفاست

شما نظری دارید؟منون میشم اگر میتونید راهنماییم کنید.چ میشه کرد!

همه ی مردا رفیق بازن  از اینکه نمیزاری زیاد با دوستاش بره بیرون ناراحته

خانومای خوش قلب ومهربون میشه برای آرامش دلم ی سوره کوثر برام بخونید بدجوری تو زندگی گرفتارم. اگر خوندین بگین منم براتون بخونم 🧡               خدایا خودت میدونی چقدر گرفتارم چقدر تو زندگی زجرکشیدم خدایا خودت راه درست و بهم نشون بده خدایا پناه میرم بهت از شر تمام بدی ها و انسان های شیطان صفت💛خدایا به توکل نام اعظمت خدایا تمام امید منی تنهام نزار خدایا زندگی هرچقدربهم سخت گرفت توتنهام نزار خیلی دل شکسته م خدایا پناه م باش💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سعی کارایی که شوهرت خیلی دوست داره انجام بدی.گاهی وقتها طبق خواسته ی اون رفتار کنی.شاید تاثیر داشته باشه

بهترین هدیه زندگیم  پسرم....آقا سجاد. خدایا مراقب بچه هام باش. منتظرگرفتن دستای کوچولوت هستیم نفس مامان
همه ی مردا رفیق بازن  از اینکه نمیزاری زیاد با دوستاش بره بیرون ناراحته

اره اتفاقا امشب حرف این بود ک فردا میخواد بره پیش دوستشو شب نیاد منم گفتم ک کسی نیست پیشم بمونه تنها نمیتونم بمونم میترسم.تازه بچمم کوچیکه یکسالشه

خوب اينايي كه باهاش مشكل داري رو كه اكثر خانم ها باهاش مشكل دارن همسر منم يكسره گوشي تو دستشه انتقاد كنم پنج ديقه ميزاره پايين دوباره ميگيره دستش دلم ميخواد گوشيشو بشكونم

حرف آخرو همیشه خدا میزنه
عزیزم سعی کارایی که شوهرت خیلی دوست داره انجام بدی.گاهی وقتها طبق خواسته ی اون رفتار کنی.شاید تاثیر ...

سعیمو میکنم.هر چقدرم کوتاه بیام اون کوتاه نمیادخیلی سعی میکنم راه بیام باهاش

اتفاقا امشب حرف این بود ک فردا میخواد بره پیش دوستشو شب نیاد منم گفتم ک کسی نیست پیشم بمونه تنها نمیتونم بمونم میترسم.تازه بچمم کوچیکه یکسالشه

ولی اصلا راضی نمیشه

خوب اينايي كه باهاش مشكل داري رو كه اكثر خانم ها باهاش مشكل دارن همسر منم يكسره گوشي تو دستشه انتقاد ...

اخه اون میگه من بدم

درصورتی ک هر لحظه در حال اطاعت امرم

دیگه نمیدونم چیکار کنم

باور میکنی منم میخواستم موضوعی با همین تاپیک بزنم و از خانمهای با سیاستی که همچین شوهری دارن و درستش کردن درخواست کمک و نظر خواهی کنم . منم شرایطی مثل شما دارم شوهرم هر شب بیرونه تا ساعت ۴ - ۵ صبح 😔تا وقتی هم بیرونه اصلا سمت گوشی نمیره که ببینه من زنگی یا پیغامی دادم یا نه . ولی برعکس وقتی خونست حتی دستشویی هم گوشی همراهشه و جواب اس و زنگ همه رو میده . هر چی هم گذشت کردم خوبی کردم با ی انتقاد و گوشزد کردن این مسائل بهش کلا ازم متنفر میشه و دنبال بهونس که بگه برو خونه آقات همینم که هستم . منم نمیدونم چکار کنم😭😭😔

اخه اون میگه من بدم درصورتی ک هر لحظه در حال اطاعت امرم دیگه نمیدونم چیکار کنم

چند وقته پيش ي عكس نوشته تو اينترنت ديدم نوشته بود تا وقتي بد نشي نميفهمن چقدر خوب بودي.انقدر كه با همسرت خوب بودي توقعش رفته بالا عزيزم

حرف آخرو همیشه خدا میزنه
باور میکنی منم میخواستم موضوعی با همین تاپیک بزنم و از خانمهای با سیاستی که همچین شوهری دارن و درستش ...

خوب چرا قهر نميكني چند روز بري؟؟مردها وقتي ميبينن كه هر كار ميخوان ميتونن بكنن و زنشون نه كاري ميتونه بكنه نه جايي رو داره كه بره بدتر و هارتر ميشن

حرف آخرو همیشه خدا میزنه
خوب چرا قهر نميكني چند روز بري؟؟مردها وقتي ميبينن كه هر كار ميخوان ميتونن بكنن و زنشون نه كاري ميتون ...

۶ ماه رفتم قهر و حتی رسوندمش به طلاق . با هزار خواهش و التماس و قول و قسم منو برگردوندن که دیگه تکرار نمیکنه 😐😔

۶ ماه رفتم قهر و حتی رسوندمش به طلاق . با هزار خواهش و التماس و قول و قسم منو برگردوندن که دیگه تکرا ...

٦ماه قهر رفتي عين خيالش نبود؟؟همسر شما ديگه خيلي عجيب غريبه،اينجور ادما ازدواج نكنن سنگينترن وقتي كه نميتونن از دوستاشون دل بكنن

حرف آخرو همیشه خدا میزنه
باور میکنی منم میخواستم موضوعی با همین تاپیک بزنم و از خانمهای با سیاستی که همچین شوهری دارن و درستش ...

اره دقیقا بیرونن جواب مارو نمیدن ولی خونن گوشی تو دسشوییم همراهشونه.چیزیم میگی دیگه دوست ندارنو خسته شدن و متنفرن ازت🙁چرا اخه؟