2777
2789
عنوان

نامزدتون خونه و ماشین داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1265 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که منو میخواد میگه باید خونه و ماشین باشه تا اقدام کنم،نمیدونم حرفش منطقیه یانه

نه به نظرم. ی پولی باشه که بشه خونه رهن کرد کافیه

با کیفیت ترین کاغذدیواری ، پوستر ، پارکت ، سقف کشسان و... با قیمت مناسب.                                    ایدی تلگرام : Miss_fathali
مگه میشه؟ من عاشق ماشینم حتی تصورشم نمیتونم کنم ک نداشته باشیم انوقتم ک نداشت با ماشین پدرشوهرم اینو ...

علاقه ای نداریم .همه جا هم میریم.بغضی وقتا با مامانم اینا میریم

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

نامزدی...

اومد خواستگاری م نه خونه داشت نه ماشین. فقط شاغل بود.

الان شکر خدا زندگی مون خوبه. با تلاش و برنامه ریزی ب چیزایی که می خواستیم رسیدیم

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊

از اول دوستی مغازه و خونه رو داشت ناگفته نمونه بخاطر تک فرزند بودنش حمایت پدرشو داشت.چند وقت بعد دوستی ماشین گرفت بعد عقد خونه رو عوض کردیم بزرگتر

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺

من شوهرم ن شغل داشت نه خونه نه ماشین😐😂الانم طبقه بالا خونه پدرشوهرم زندگی میکنیم. ماشینم تو دوران عقد خریدیم و تو دوران عقد هم یجا مشغول ب کار شد اما بعد از عروسی تو یه ارگان دولتی استخدام شد الان وضعمون خوبه خداروشکر فقط باید خونه بخریم😅

سختتون نیس

نه عزیزم.هرجا بخوایم بریم با آژانس میریم راحت. نگران جای پارک هم نیستیم.

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲