2777
2789
عنوان

مادرایی که نی نی ۱ ساله دارین میاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 24 پست
فعلا فقط بازی کن تا مهربونی و ازت یادبگیره،این بهترین اموزشه.. من پسرم همه چیو میریزه اما اصلا دعوا ...

دقیقا حرفاتون کاملا درسته بنظرم واسه بچه ها همه چیز باید با بازی همراه باشه غذا خوردن،دستشویی رفتن،حمام کردن همه چیز دیگه

لطف حق شامل شده بر حال ما...
دقیقا حرفاتون کاملا درسته بنظرم واسه بچه ها همه چیز باید با بازی همراه باشه غذا خوردن،دستشویی رفتن،ح ...

باور میکنین پسرم باهمین بچگیش خیلی مودبه،

مثلا ی بار اشغالشو انداخت تو خونه،فقط یبار با زبون گفتم جای اشغالا تو اشغالدونیه،

دیگه تکرار نشد اینکارش،هدچی بخوره پوستشو میبره میندازه تو زباله.

یا مثلا دیروز داشتم لباساشو میشستم،چون ابجیش همیشه دستمو میبوسه میگه مامان ممنون اینهمه زحمت میکشب،اینم اونده دستمو ازتو اب دراورده فقط میبوسه💜💙

اابته دخترمم هفت ساله س،خیلی بهش میگم رفتار تو الگوی داداشته  و اونم همیشه با داداشش مهربونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم باهاش بازی نمیکنم چون خیلی شره اصلا گوش نمیده بهش چیزی یادبدم اعصابموخورد میکنه یه جا نمیشینه

نه نزن این حرفو با ارامش و با حوصله براش وقت بذار مطمئن باش جواب میده فقط باید صبور باشی 

باور میکنین پسرم باهمین بچگیش خیلی مودبه، مثلا ی بار اشغالشو انداخت تو خونه،فقط یبار با زبون گفتم ج ...

چه عالی هزارماشاالله به بچه های گلتون واقعا تبریک میگم بچه ی مودب و حرف گوش کن نعمتیه که البته قطعا بازتاب رفتار پدرمادره حتما خودتونم با همسرتون عالی هستین که بچه هاتونم انقد گلن

چه عالی هزارماشاالله به بچه های گلتون واقعا تبریک میگم بچه ی مودب و حرف گوش کن نعمتیه که البته قطعا ...

ممنون عزیزدلم.

انشاله بچه های شماهم همونجور بشن که ارزوی هرکسیه💙

قطعا با مادر صبوری مثل شما میشن

منم خیلی بازی بلد نیستم کتاب می خونم. باهم شعر می خونیم و این بازیها  دوس دارم بازیهای هیجانی ...

بچتون چند سالشه؟منم خونم کوچیکه ولی سعی میکنم هیجان بدم بهش مثلا دنبالش چهار دست و پا میرم خیلی ذوق میکنه و میخنده و تند تند فرار میکنه یا روی تخت بالا پایین میپرم 🤣🤭اونم با خنده سعی میکنه تقلید کنه ولی کلا منم خیلی بازیهای هیجانی بلد نیستم