زیر دلم تیر میکشه، نه اونجور که نتونم تحمل کنم اما مثل عادت ماهیانه!
یهوییی، مخصوصا وقتی راه میرم و یه کاایی میکنم!
چون سقط داشتم میترسم!
تورو خدا کسی اینجوری بوده؟
خواهرم میگه اصلا هیچ حسی نداشته!
اگر بخوام برای خودم بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دفعه قبل همش لکه بینی داشتم، لکه های قهوه ای و روشن!
اینبار تا الان اصلا لکه نبوده اما یهو درد میگیره، خودشم زود خوب میشه!تیر میکشه!
بعد که چند ساعت دراز میکشم دیگه کلا هیچ درد یا اذیتی ندارم!
فقط موقع تحرکه!
اگر بخوام برای خودم بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.
عزیزم زیاد استراحت کن من ۶هفتم بود هنوز مطمن نبودم باردارم از پله افنادم کمرم کشیده شد ب پله طوریمم نشد اگه دردت قابل تحمله طوری نیس حتی وکتر ب من گفت ممکنه سرموعدت هرسری دردبگیره دلت مثه وقت پری
تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارنمادرشن😍
من رو بارداری دومم اینجوری بودم اولش... ماه اول و اوایل ماه دوم همش دلم و کمرم مثل پریودی درد ...
مشکلی هم پیش نیومد؟
من شاغلم، همش استراحت میکردی؟
یا مثل من اکثرا میشستی؟
من اینجوری بودم شیاف مصرف میکردم تا مدت زیادی ب دکترت حتما بگو بهش پیام بده الان
سه شنبه وقت دکتر دارم!!!!!!!!!!!!!!!
دکترم بهم گف این دردا تهدید ب سقطه جاروبرقی نکش اصلا تو دست اندازا آروم باشه حرکت ماشین خودت اصلا رانندگی نکن و خیلی چیزای دگ رو رعایت کن ب تشخیص دکتر صلاح دونست شیافم بذار استراحتتو زیاد کن هیچی نمیشه