2777
2789
عنوان

رفتم سونو گفت ساک مشاهده نشد

395 بازدید | 45 پست

آز ..بتا 287 بود. .فقط گفت چیزی مشاهده میشود در تخمدان راست هجده در هجده

چه خوب است که من قرار است مادرت باشم،قرار است صدایم کنی،قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی👼😚😚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از منم ۴هفته و ۵روز بود مشاهده نشد اخ که چه استرسی بود ۶هفته رفتم دیدنش 😍توهم صبر کن

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
😖😖😖مگه نمیگی گفتن چیزی مشاهده میشود

گفت ساک نیس..اولش گفت فولیکول دوباره گفت نه..

چه خوب است که من قرار است مادرت باشم،قرار است صدایم کنی،قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی👼😚😚
گفت ساک نیس..اولش گفت فولیکول دوباره گفت نه..

ازمنم گفت یخ چیز کوچیک میبینم ولی شکل ساکو نداره😓ولی ساک بود

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

منم رفتم گفتن ساک دیده نشد احتمال خارج از رحمی بتا هم۲۳۸بود ولی ی جا دگه رفتم گفت ک ضخامت اندومتر بالاس شاید زوده دیده نمیشه برو بتا تکرار کن ک ۳روز بعد شد۸۱۹ شنیدم میگن پایبن۱۰۰۰ چیزی نمیبینن دکترم همینو گف منم هنوز نرفتم توکل بخدا عزیزم

گل پسرم ۱۴/۴/۹۹...اومد بغلم  ...خدایا خودت مراقب دوتا پسرام باش  
از منم ۴هفته و ۵روز بود مشاهده نشد اخ که چه استرسی بود ۶هفته رفتم دیدنش 😍توهم صبر کن

نخواستم برم مقصر این دکتر عقب مانده بود که سونو نوشت

نخواستم برم مقصر این دکتر عقب مانده بود که سونو نوشت

منم همینطور ولی خب اونا از خارج از رحمی میترسن که لوله هارو نترکونه .حالا چند هفته ای؟

منم رفتم گفتن ساک دیده نشد احتمال خارج از رحمی بتا هم۲۳۸بود ولی ی جا دگه رفتم گفت ک ضخامت اندومتر با ...

ضخامت اندومترم 9/5

منم همینطور ولی خب اونا از خارج از رحمی میترسن که لوله هارو نترکونه .حالا چند هفته ای؟

آخرین پریودم 13مهر بوده

وااا،فولیکول وقتی امپول ازاد سازی زدی که دیگه فولیکول نیست،جای مطمئنی رفتی?

اولش گفت ساک دیده میشود..بعد گفت نه ساک نیس انگار فولیکول. .دوباره گفت نه فولیکول نیس