خرسمهربون مدیر عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 919 عنوان رفتم سونو گفت ساک مشاهده نشد | مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 45 پست آز ..بتا 287 بود. .فقط گفت چیزی مشاهده میشود در تخمدان راست هجده در هجده چه خوب است که من قرار است مادرت باشم،قرار است صدایم کنی،قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی👼😚😚 1398/08/15 | 10:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خرسمهربون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 919 منم رفتم گفتن ساک دیده نشد احتمال خارج از رحمی بتا هم۲۳۸بود ولی ی جا دگه رفتم گفت ک ضخامت اندومتر با ... ضخامت اندو چند بود چه خوب است که من قرار است مادرت باشم،قرار است صدایم کنی،قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی👼😚😚
آیوی عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3698 اولش گفت ساک دیده میشود..بعد گفت نه ساک نیس انگار فولیکول. .دوباره گفت نه فولیکول نیس اسکول بوده پس😂نی نیت توی دلته شک نکن میخواهم بهترین باشم 🙌
خرسمهربون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 919 اسکول بوده پس😂نی نیت توی دلته شک نکن از وقتی برگشتم خونه بدنم بی حس شده بی جون افتادم رو تخت .. چه خوب است که من قرار است مادرت باشم،قرار است صدایم کنی،قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی👼😚😚
خدارودارم۶۶ عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 1611 ضخامت اندو چند بود 18 گل پسرم ۱۴/۴/۹۹...اومد بغلم ...خدایا خودت مراقب دوتا پسرام باش
آیوی عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3698 از وقتی برگشتم خونه بدنم بی حس شده بی جون افتادم رو تخت .. نه عزیزمممم،نکن اینجوری ،وقتی طرف با شک یه چیزی پرونده یعنی درصد اینکه چرت گفته باشه بیشتر از اینه که حرفش درست بوده باشه پس نگران نباش😍 میخواهم بهترین باشم 🙌
sabasadat عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 2303 من رفتم ساک بود. ولی توش بچه نبود 😊البته من خوشحالم چون کلا میخواستم سقط کنم الانم که پوچ دیگه چه بهتر عذاب وجدان ندارم
خرسمهربون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 919 زیر دلم سفته...نوک سینه ها درد میکنه صلا این حالتها نداشتم قبلا..الان بی بی زدم دوباره سریع دوخط پررررنگ شد چه خوب است که من قرار است مادرت باشم،قرار است صدایم کنی،قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی👼😚😚
خرسمهربون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 919 من رفتم ساک بود. ولی توش بچه نبود 😊 البته من خوشحالم چون کلا میخواستم سقط کنم الانم که پوچ دیگه ... مگه میشه ساک بدون بچه؟؟ چه خوب است که من قرار است مادرت باشم،قرار است صدایم کنی،قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی👼😚😚
خرسمهربون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 919 25 مهر دوتا آمپول آزادسازی زدم خب هنوزم پریود شدم چه خوب است که من قرار است مادرت باشم،قرار است صدایم کنی،قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی👼😚😚
مامان__امیرعلی عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 4420 زیر دلم سفته...نوک سینه ها درد میکنه صلا این حالتها نداشتم قبلا..الان بی بی زدم دوباره سریع دوخط پرر ... حدود ۵۰روز از اخرین پریودت ک گذشت برو سنو بده.... ❤آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
sabasadat عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 2303 مگه میشه ساک بدون بچه؟؟ اره بهش میگن بارداری پوچ خود به خود سقط میشه نشه هم دکتر قرص میده تا بشه
خرسمهربون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 919 حدود ۵۰روز از اخرین پریودت ک گذشت برو سنو بده.... بچه ها بعد خدا شما منو آروم میکنید...ب کسی نگفتم اصلا خونه بابام هم اینجا نیس...شانس من خودم حال اینه شوهرم هم بدجور الان سرماخورده چه خوب است که من قرار است مادرت باشم،قرار است صدایم کنی،قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی👼😚😚
مامان__امیرعلی عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 4420 بچه ها بعد خدا شما منو آروم میکنید...ب کسی نگفتم اصلا خونه بابام هم اینجا نیس...شانس من خودم حال این ... شما خیلی زود رفتی سونو دادی.الان ک چیزی مشخص نیس. ❤آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
خرسمهربون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 919 نوشته تصویر یک استراو سیستیک اکو فری ب ابعاد هجده در هجده مشاهده میشود در تخمدان راس چه خوب است که من قرار است مادرت باشم،قرار است صدایم کنی،قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی👼😚😚
مامان__امیرعلی عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 4420 الان ۳۲ روزه ک بارداری ب اصطلاح ....شما ۵۰ روزت ک شد برو سونو ❤آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)