2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الانم صبحه بزن چطو یادت رفت گلم منک میخواستم سرشب تو دستم بگیرم تا صب بپرم تو دسشویی😀

بهتره بگم خودمو زدم به از یادم رفتن!!! دوس ندارم باردار باشم 😢... دوروزه حالت تهوع دارم...

بهتره بگم خودمو زدم به از یادم رفتن!!! دوس ندارم باردار باشم 😢... دوروزه حالت تهوع دارم...

عزیزدلم پس تمایل ب باردار شدن نداری ک یادت رفته

حالت تهوع فک نکنم انقد زود سراغت بیاد

ایشالا هر چی خیرو صلاحته برات پیش بیاد❤

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...

چن وقته اقدامی یا عروسی کردی؟

دورَم زَد سَرش گیج رَفت افتاد جلو پام 😁😎😉

تو ک عقدی.. حالا اگ حامله بودی فورا باس دس و پاتو برارعروسی جمع کنی 😁

دورَم زَد سَرش گیج رَفت افتاد جلو پام 😁😎😉
عزیزدلم پس تمایل ب باردار شدن نداری ک یادت رفته حالت تهوع فک نکنم انقد زود سراغت بیاد ایشالا هر چی ...

آره همسرمم میگه بارداری نیستش به این زودیا علایم نشون نمیده

شما تجربه بارداری داشتین ؟؟؟ از کی علایمش مثل حالت تهوع نمایان میشه؟

من هنوز دو روز مونده به موعدم