2789
عنوان

طبقه بالامون مستاجره خونه رو کرده مکان

| مشاهده متن کامل بحث + 2083 بازدید | 115 پست
اره بگید تا دشمن درس کنید برا خودتون از قدیم گفتن چار دیواری اختیاری

بله

تا وقتی که آزارش به ادمای دیگه نقشه

باعث سر و صدا و غیره نشه،چرا شکایت کنی

دانشجو ارشد،مقیم لندن.26/02/28.ازاد باش ای ایران.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب سوال کردم 😐

خب معلومه جان دل منظور از مکان چیه

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

چهار دیواری اختیاری واسه وقتیه که طرف مستاجر نیست و خونش ویلاییه خطاب به یه سری از دوستان که با گفتن این جمله دارن از خرابا حمایت میکنن

عزیزم حتما اطلاع بده

خواهر منم همسایه کناریش تو اپارتمان متاسفانه خاله بود

بیرونش کردن دقیقا روزی که میخواستن واحدشونو بفروشن با بدبختی فروش رفت چون ساختمون رو بدنام کرده بود

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

به هر حال مهمه که یه ساختمون رو به چه اسم و رسمی بشناسنهر رفت و آمدی مناسب ساختمونی نیست که خانواده ...

بله درسته.مستاجر قبلی خانوااده بودن.صاحب خونه باید بدونه خونش به کی اجاره داده

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
ولش کنید چهار دیواری اختیاری اهمیت ندین اگه صداشون درنمیاد کارش نداشته باشین

صداشون در میاد دیگه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
عزیز وقتی جایی جیندرلا های مختلف رفت امد کنه به طور مدام شما متوجه نمیشی؟

لازمه متوجه شدن رفت و امد همسایه

اینه صب تا شب خونه باشی تایمی ک خونه ای همش گوشتو تیزرکنی ب سر و صدا و رفت و امد دیگران

و احتمالا دید زدن ک متوجه بشی کی میره کی میاد

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

چجوری تا از حد از مسایل همسایه ها اگاهید

اسی رو قضاوت نمیکنم اما یه سری همسایه ها واقعا فوضولن،ما یه همسایه داریم کافیه صدا در خونمون بیاد اون زودتر از ما از در خونش اومده بیرون ما رو بپاد😶

برام سواله چجوری همیشه آماده پشت در خونشه

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

اره بگید تا دشمن درس کنید برا خودتون از قدیم گفتن چار دیواری اختیاری

بعضی چیزها چار دیواری اختیاری نیست. همسایهٔ شما بیاد آب ول کنه توی خونش و تر بزنه به زندگیتون با داغون کردن دیوارها و نم دادن؛ آیا باز هم میگید چار دیواری اختیاریه؟! وقتی چیزی باعث مزاحمت و احساس ناامنی و خطر همسایه میشه، دیگه محدود به چار دیواری نمیشه.

"کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"

اسی رو قضاوت نمیکنم اما یه سری همسایه ها واقعا فوضولن،ما یه همسایه داریم کافیه صدا در خونمون بیاد او ...

😅😅😅😅😅😅😅😅😅 ولی دغدغه شونو خریدارم

ینی هیچ مسئاله مهمی تو زندگی شخصیشون ندارن

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند