2821
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

11 بازدید | 6 پست

دوستان من ۱۹ سالمه و اینکه احساس میکنم علائم تنبلی تخمدان به جز اضافه وزنو دارم کسی میدونه چه ازمایشی باید براش بدم و هزینش چقدر میشه🥲

مامانم میگه بخاطر سنته و وسواس فکری داری ولی مثل خوره رفته تو وجودم که نه حتما دارم

🙂↕️eshghe chitan pitan

منم 19سالمه و تنبلی دارم

اکثرا موهای زائد در میاری زیر شکم رو چونه و صورت و...

چربی دور شکم بیشتر از بقیه بدنه

همش بیحالی و حوصله نداری

پریود های دردناک داری

لخته تو پریودی میبینی لکه بینی و عقب جلو شدن پریود و...

اینا علائم های بارزش هستن

دکتر زنان بری متوجه میشه

ولی بعضی ها هم بدون هیچ علامتی این مشکل رو دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه منظورت پلی کیستیکه با سونوگرافی مشخص میشه، علائمت چیاست مگه؟ بیماری زیاد خاصی نیست، اگه باشه هم ...

جوش سینه و اینکه لیزر میرم احساس میکنم زیاد نتیجه نگرفتم اینم بگم تو بهترین کلینیک شهرمون میرم زیر چونم اخیرا موهای هورمونی در اومده پریودم منظم نیست و اینکه دارو هم داره؟

🙂↕️eshghe chitan pitan

منم 19سالمه و تنبلی دارماکثرا موهای زائد در میاری زیر شکم رو چونه و صورت و...چربی دور شکم بیشتر از ب ...

اره خیلی بی حالم حوصله هیچ کاری ندارم پریودمم منظم نیست این موهای هورمونی هم زیر چونم و ما بین سینه مشاهده کردم

🙂↕️eshghe chitan pitan

جوش سینه و اینکه لیزر میرم احساس میکنم زیاد نتیجه نگرفتم اینم بگم تو بهترین کلینیک شهرمون میرم زیر چ ...

اره دارو داره، من دوماه فقط پریودام نامنظم بود علائم دیگه ای نداشتم، پریود نامنظم به پریودی میگن که سیکلت کمتر از ۲۵ روز یا بیشتر از ۳۵ روز باشه ها، دوماه اینجوری بودم رفتم دکتر سونوگرافی کرد گفت پلی کیستیکی، دارو داد ولی من مصرف نکردم در عوض مصرف گرمی رو زیاد کردم، گوشت بره جای گاو و گوسفند، هست و سیاهدونه صبحا، قند مصنوعی رو حذف کردم، و فعالیت جسمیمو زیاد کردم، بدون دارو الان پریودام منظمه خداروشکر