2777
2789
عنوان

نتیجه سونوی غربالگری اول

178 بازدید | 24 پست

دوستان من دیروز رفتم سونو غربالگری اول

طبق سونویی که هشت هفته انجام دادم ۷ هفته و یک روز بودم روز ۱۶ مهر

دیروز طبق سونوی قبلی باید ۱۱ هفته و ۰ روز میشدم وای زده ۱۲ هفته.

اولین روز پریودم ۲۶ مرداد بود

منکه گیج شدم.میشه کمکم کنین ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایراد نداره رشد بچه ت به 12هفته میخوره رشدش خوب بوده سونوها زیاد دقیق نيست منم توبارداريم سونو هام یکی دوهفته بزرگتر نشون میداد

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
عاخه چرا ۱۲ هفته؟؟چجوری حساب کردی؟ سونو شد ۱۰۰ تومن  ازمایش خون هم ۱۲۵

دکترم حساب کرد زد ۱۶ غربارگری وگفت میشی دقیقا ۱۲ هفته

فقط منتظر 🤰اون روزم که دنیا بیای کو چولویی مامان اون روز بهترین روزه برام میشه واسه سلامتی کوچولو یه صلوات بفرستین😘
عاخه چرا ۱۲ هفته؟؟چجوری حساب کردی؟ سونو شد ۱۰۰ تومن  ازمایش خون هم ۱۲۵

ازاد؟ من شاید نتونم برم😔

فقط منتظر 🤰اون روزم که دنیا بیای کو چولویی مامان اون روز بهترین روزه برام میشه واسه سلامتی کوچولو یه صلوات بفرستین😘
اینم عکس سونوم به نظرتون چطوره شرایط؟

به دکتر نشون بده اون دقیق تر بهتر میگه

دفترچه تامین اجتماعی داشتم

ازاد حساب میکنن تا جایی که من میدونم 

باید تاهفته اینده منتظر باشم تا جواب ازمایش خون هم بیاد.نمیدونم سونوم مشکلی داره یانه

به نظر که ن برام دعا کن لطفا به مشکل مالی بدی خوردیم شاید نتونم برم😔