2777
2789
عنوان

نتیجه سونوی غربالگری اول

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 24 پست
انشاله که برا شمام مشکلی پیش نیاد و بتونی بری ازمایش.چون مهمه عربالگری اول

اره باید برم خیلی برام دعا کن محتاجم به دعات😘

فقط منتظر 🤰اون روزم که دنیا بیای کو چولویی مامان اون روز بهترین روزه برام میشه واسه سلامتی کوچولو یه صلوات بفرستین😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام😊عزیزم انشالله همه چی خوبه استرس نداشته باش

من میتونم ی سوال اینجا بپرسم؟

آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩
ایراد نداره رشد بچه ت به 12هفته میخوره رشدش خوب بوده سونوها زیاد دقیق نيست منم توبارداريم سونو هام ی ...

بله همیشه دقیق نیستن ان شاءالله که این سونوتسونوت اوکی بود دیگه عربارگری دوم رو هم نرو چیزی جز استرس که سم هست برای مادر و کودک نداره 

نه بابا،از ۱۲ هفته کمتری. من ۲۲ مرداد بودم،میشم ۱۲ هفته و ۲ روز،هفته دیگه میخوام برم غربالگری.دعا ک ...

ایشالا من خونریزی کردم تو ۸این ماه سن حاملکی خودمم حساب کردم سونو هم گفت ۱۰هفته ۵روز تا الان میشه الان ۱۱هفته ۶روزنه یا ۱۲ هفته

فقط منتظر 🤰اون روزم که دنیا بیای کو چولویی مامان اون روز بهترین روزه برام میشه واسه سلامتی کوچولو یه صلوات بفرستین😘
ایشالا من خونریزی کردم تو ۸این ماه سن حاملکی خودمم حساب کردم سونو هم گفت ۱۰هفته ۵روز تا الان میشه ال ...

من تقویم بارداری از بازار گرفتم،من ۱۴ هم واسم غربالگری زده که میشم ۱۲ هفته.تا یک هفته بهم فرصت داده برم.

ممنونم بعله عزیزم بفرمایید

ببخشید من ۲۷اون ماه پری شدم و در حال اقدام برا بچه هستم امروز ی چیز  گشدار و سفید و قرمز روشن ازم اومد همین رو میگن لانه گزینی

چون شما مامان شدین گفتم بلدین پرسیدم

بازم شرمنده و ممنونم اجازه دادین

آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩