2777
2789
عنوان

کسی هست از درس خوندن پشیمون باشه ؟

1501 بازدید | 48 پست

من دانشجو رشته علوم آزمایشگاهی ام ولی اصلا دوست ندارم ادامه بدم ..

همش به این فکر میکنم که مگه آدم چند سال زندگی میکنه که اون چند وقتم بخواد بزاره برای درس خوندن و استرس امتحانا رو کشیدن و..

بعد آخرش که همه میمیرن چه پرفسور باشن چه بی سواد ..

بعد بعضی وقتا هم به این فکر میکنم که الان که جوونم تا سلامتم از زندگیم لذت ببرم برم مسافرت زندگییییی کنم، حالا وقتی دست و پام درد گرفت پیر شدم بیکار بودم درس بخونم 😂

آخه آدم ۲۰ تا ۳۰ سالگی دیگه اوجه جوونی و خوشگلی و سلامتیشه چراا باید سره کلاسهای بیخود هدر بره؟

من  ب شدددددت   کاش قلم پام میشکست تو اون رشته نمیرفتم دانشگاه

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد بعضی وقتا هم به این فکر میکنم که الان که جوونم تا سلامتم از زندگیم لذت ببرم برم مسافرت زندگییییی ...

زاست میگی بخدا

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه

بله من . یه احمقی که نشست درس خوند😡😡😡😡

❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی  : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤  من میتونم 

من پشیمونم کاش با اون پولی که خرج تحصیلم کردم یه کار دیگه انجام میدادم که به درد بخوره

الان مدرک کارشناسیم با دیپلم چه فرقی داره جفتشون یکین از نظر ارزشی

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…

اگه زمان به عقب بر میگشت تو 15 سالگی ترک تحصیل می کردم

در آستانه پیری ، گلایه از شب دنیا ، بد است مرد حسابی ... به احترام دیازپام ، بدون قصه و بوسه ، تلاش کن که بخوابی

عزیزم علوم ازمایشگاهی همه اش چهار ساله

بخون تمومش کن

دانشگاه های ایران هم مثل دانشگاه های کشورهای پیشرفته نیستن که پوست بکنن

هم لذت  ببر هم درس بخون

همچین میگی استرس امتحان انگار چه خبره حالا😂😂

اینجوری پس فردا میتونی مستقل باشی ودستت تو جیب خودت باشه و یه هویت اجتماعی مستقل برای خودت داسته باشی

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧

در صورتی ارزش داره ول کنی که پول زیاد داشته باشی بخوای بری اون طرف برا همیشه

وگرنه بخون

بری خونه بشینی بهت خوش میگذره؟

شغل که نیس حداقل لیسانستو بگیر

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا