2777
2789

چقدر  کنا رشون  هستید موقع  درس خوندن یا مشق نوشتن  من همین که  از دخترم  فاصله  میگیرم  سریع   پا میشه   شما چکار میکنید که بچه ها خودشون بشینن و تکلیف ها  شونو انجام بدن  کلاس  سومی هست دخترم  و هنوز هم   این رفتار رو میکنه 

دلم را،آرزوهایم را،آینده ام را به خدایی می سپارم که یوسف را از عمق چاه به اوج پادشاهی رساند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست رو دلم نذار خواهر که دلم خونه، از درس و مشق این بچه ها 

فکر کنم منم باید با بچه هام 12 سال دوباره درس بخونم و دوباره کنکور بدم

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
بد بارش آوردی دیکه .فقط برا کلاس اول باید کنارش نشست  

همون کلاس اول کنارشون نشستن همانا و بد عادت شدن اونها هم همان

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
بد بارش آوردی دیکه .فقط برا کلاس اول باید کنارش نشست 

همینه  اما کاریه که شده  دیگه  دارم نگران میشم 

دلم را،آرزوهایم را،آینده ام را به خدایی می سپارم که یوسف را از عمق چاه به اوج پادشاهی رساند.
دست رو دلم نذار خواهر که دلم خونه، از درس و مشق این بچه ها  فکر کنم منم باید با بچه هام 12 سال ...

درسته  برای همینه  اگه انقد کنارش نبودم که این طوری نمیشد   

من نهایت تا کلاس دوم مامانم باهام سرو کله زد

ادم مسئولیت پذیری بودم از سوم از مدرسه میومدم گاهی لباس در نیورده مشقامو می نوشتم خودم به خودم دیکته میگفت نمره میدادم و امضا میکردم 

تا موقع دانشگاه هم همین روال بود

فقط تنها چیزی که حساس بودم و باید رعایت میشد سکوت واسه درس و خواب بود وگرنه به کمک کسی احتیاج نداشتم 

من نهایت تا کلاس دوم مامانم باهام سرو کله زد ادم مسئولیت پذیری بودم از سوم از مدرسه میومدم گاهی لبا ...

من هم همین بود  اما حالا همی  کارای دخترم رو دوش خودمه  درسش هم خوبه اما از این که مدام باید  کنارش باشم   خیلی سخته  برام  

من هم همین بود  اما حالا همی  کارای دخترم رو دوش خودمه  درسش هم خوبه اما از این که مد ...

تجربه بچه داری ندارم

ولی به نظرم باید دیگه کم کم مستقلش کنی یه سری وظایف بدی بهش

باید از فاز بچه بودن در بیاد 

بگی بزرگ شدی و بعد بگی کاراتو کردی بهت جایزه میدم مثلا اخر هفته بریم فلان رستوران البته باج دادن زیادم خوب نیستا 

همین که به یه کاری عادت کرد باج دادنه هم به نظرم قطع بشه