2777
2789
عنوان

بفرمایید شام 😌 😌

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقا منم یه بار اومدم اب زرک درست کردم خودم ریختم تو قوطی دلستر بردم برا مامانم.یه سری باخواهرم تنها بودیم اونجا ناهار که گذاشتیم خواهرم گفت اون دلسترو هم از یخچال بیار.گفتم کدوم ؟مامان اینا ندارن که.گفت چرا هست نگا.منم دیدم گفتم خاک توسرت این اب زرکه اورذم برا مامان.یه دفعه ساکت شد بعد ترکید از خنده.گفت سرکشیدم میگم حداجون چرا طعمش با عکسش نمیخوره😂نصفشورفته بود بالا

اگه کارتوخونه 😍میخوای تاپیکامو ببین.😘👌
واااایییی چطوری شام برنج می خورید؟بعد این برای چند نفر هست؟ 

من ک خیلی گشنم بشه فقط ب برنج غذا میگم😐

بادامتلخ سابقم 😏صدبارم بترکم بازمیام چشت دراد اره باخودتم 😒(خدابخواد ان شإالله تیکرعروسیمه  )
آخی ظرف مسیات چه دلبرن 😍نوش جان من رب نمیزنم آبلیمو فراوووووان میریزم  و آب نارنج

منم ابلیمو میزنم اما این بار چون دوتا لیمو انداخته بودم توش از ابلیمو صرف نظر کردم😅

اب نارنج امتحان نکردم. 

رب خوبش میکنه، باور کنین 😅 مادر همسرم رب انار میزنه یکم عالی میشه 😍