2777
2789
عنوان

بفرمایید شام 😌 😌

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 45 پست
نوش جان قرمه دلستر 😅😅😂😂😂😂عجب قرمی شده لابد

اتفاقا چنان خوشمزه شده تصمیم دارم از این به بعد توش دلستر بریزم ( وی اعتماد به نفس بالایی دارد) 😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به به نوش جان یادی ازمنم بکن.شوهرم نیست  وقتیم نباشه هیچی نمیخورم .از صبح تاالان ۴تا قارچ با پن ...

قارچ و پنیر انتخاب خوبی بوده😅

بله حتما 

بدون رب مزه نمیده که😅

مسی هستن 😅

بله عاشقشونم توبرنامه گذاشتم بخرم هنوزقسمت نشده😂

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
واااایییی چطوری شام برنج می خورید؟بعد این برای چند نفر هست؟ 

برای دونفر هست اما غذای 4 نفر درست میکنم. 

همسرم فردا میبرن برا ناهارشون

خودمم خونه م و مشغول درس. وقت اشپزی ندارم. معمولا شام زیاد درست میکنیم😅

اتفاقا چنان خوشمزه شده تصمیم دارم از این به بعد توش دلستر بریزم ( وی اعتماد به نفس بالایی دارد) 😅

عجب اختراعی شده نوش جان خانمی

گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود....گاهی گمان نمیکنی ک میشود....گاهی هزاران دعا بی استجابت است...گاهی نطلبیده نخواسته قرعه بنام تو میشود..... 
عین من. سه روز هفته غذا نمیخورم. امروز ک رف واسم نهار آورد و رف گف میدونم من برم غذا نمیخوری 

خوش به حالت😁البته شوهرمن نظامیه هفته درمیون نیست منم تو اون هفته ای که هست پابه پاش میخورم و هفته ای که نیست هیچی نمیخورم که توازن رعایت شه.

اصن من نخورم بهتره اضافه وزن دارم😅

اگه کارتوخونه 😍میخوای تاپیکامو ببین.😘👌
قابلمه هات چ خشکلن. چند گرفتی

مسی هستن. 

کادوی مادرمن. 

من عاشق وسایل مسی عم😅

این قابلمه ها تابه هم دارن که خیلی شیرینه. 

مادرشوهرمم برام از همین طرح قندون و ظرف میوه زحمت کشیده خریده 😅