2777
2789

شماهم مثل من بعد انتقال جنین در آی وی اف گردن درد دارید؟ عوارض آمپوله؟ نتیجه مثبت شده یا نه؟

یه بار آوی وی اف منفی ...دوباره انتقال جنین و روز نهم انتقال بتای زیر یک☹ ممکنه تا یه هفته دیگه بالاتر بره؟

گردن درد ماله استراحته زیاده

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 2باره انجام دادم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
گردن درد ماله استراحته زیاده

واقعا؟ اخه تا دو هفته گفتن استراحت کنید

یه بار آوی وی اف منفی ...دوباره انتقال جنین و روز نهم انتقال بتای زیر یک☹ ممکنه تا یه هفته دیگه بالاتر بره؟
آی وی اف کردی؟

بله عزیزم..استراحت زیاد مطلقم خوب نیست

الان بارداری ؟

نه سقط شدن

نه سقط شدن

عزیزم منم ماه بعد ای وی اف دارم  میترسم امیدوارم دفعه بعدی نتیجه بگیری 

اکانتم اسم پسرمه...بخدا من آقا نیستم  هرچی اسم خودمو زدم نیاورد مجبورشدم اسم پسرمو بنویسم 
نه سقط شدن

فضولی میکنم شما ۲۳ سالته چطور ده ساله منتطر بچه ای سن کم ازدواج کردی 

اکانتم اسم پسرمه...بخدا من آقا نیستم  هرچی اسم خودمو زدم نیاورد مجبورشدم اسم پسرمو بنویسم