2777
2789

سلام دوستان خبر بابا شدن شوهراتون را چطوری دادین بهشون  خودم هنوز مامان نشدم و لی قصدشا دارم 

عضو قدیمی نی نی سایت بودم تازه کار حسابم نکنید    

والا یادمه موقع بی بی چک زدن همسرم میگفت منم ببر تو دشوری😐

اصلا اعتقادی به سورپرایز شدن نداره😂

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

ساعت ۷شب دیدم بی بی مثبت شد 

اصلا تحمل نکردم رفتم مغازش بی بی رو نشون دادم از ذوق دوتامون زدیم زیره گریه توی مغازه و بغلم کرد و رفتیم سریع آزمایشگاه 

🙏🏻الهم صل علی محمد و آل محمد 🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا یادمه موقع بی بی چک زدن همسرم میگفت منم ببر تو دشوری😐 اصلا اعتقادی به سورپرایز شدن نداره😂

ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه مردم از خنده

عضو قدیمی نی نی سایت بودم تازه کار حسابم نکنید    

کیک گرفتم نوشتم بابایی من دارم میام

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞

سونوگرافی بودم اومدم بیرون زنگ زدم جیغ و داد و هوااار ک بابا شدی به مامانم پی ام دادم شنیدم داری مامان حون میشی😂ب آبجیمم گفتم دکترا میگن داری خاله میشی

بعد رفتم خونه مادرشوهرم برادر شوهرم تازه بیدارشده بود همه نشسته بودن یهو من گفتم چقد خوابالویی مگه عموها انقد میخوابن😅

من😁

همه؟؟؟!!!!!😶

شوهرم😀

برای من که خونه بود رفتم بی بی زدم مثبت شد با شوق اومدم بهش گفتم باباشدی باورش نشد اصلا فردا صبحم باز بی بی زدم که بهش گفتم سریع اومد خونه رفتیم ازمایشگاه.ازمایش خون دادم فهمیدم حاملم شوهرم تو شوک نمیدونست چی بگه اصلا اما موقع تعیین جنسیت فهمید دختره انقدر ذوق کرد که برام یه دسته گل پره رز گرفت الانم که عشقش شده با دخترش شبا تو شکم من حرف زدن😊

من بردمش همون گوشه دنجی که برای اولین بار باهم حرف زدیم تا قبل از اون رابطمون تلفنی بود خیلی همدیگرو میخواستیم اولین بار یه گوشه از حرم شاهچراغ همدیگرو دیدیم و باهم حرف زدیم و بعدشم اومد خواستگاریو ...منم بردمش همونجا به یاد اون روز که هیچوقت از یادمون نمیره بهش گفتم اینجا باهم قول و قرار ازدواج گذاشتیم و اینجا میخوام بهت بگم داری بابا میشی واااای چه شبی بود

من پریودام منظم بود، تاخیر افتاد ،میخواست به مامانش خبر بده، با کلی اصرار قانعش کردم صبر کنه آزمایش بدم، جواب آزمایش که مثبت شد ،بهش پیام زدم سلام بابا، بعد زنگ زد گفت مثبت شد؟! گفتم آره ،پرسید مطمئنی ،گفتم آره قطع کرد، بعد دوباره زنگ زد ببر به دکتر نشون بده و ..

خلاصه تو ذوقم ، بعد هم یواشکی به مامانش خبر داد، مامانش هم فردا اتفاقی غذا درست کرد اومد خونه ما!  

من بردمش همون گوشه دنجی که برای اولین بار باهم حرف زدیم تا قبل از اون رابطمون تلفنی بود خیلی همدیگرو ...

بدنم مور شد

خدابرا همدیگه حفظتون کنه

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست