2777
2789
عنوان

برادرم رپ نامناسب گوش میده

1815 بازدید | 13 پست

داداش کوچیکم همش رپ گوش میده رپهای که اصلاااااا مناسب سنش نیست ... بابام میگه ولش کن از الان باید خاکی بشه بهش میگم بابا جون آخه رپ چه ربطی به خاکی بودن وقتی محتوای مناسبی نداره همش فحش های رکیکه ... نمیخوام آسیب ببینه هنوز براش زوده باید چیکار کنم ؟؟؟ برادرم ۱۱ سالشه همش هنوز بچست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفم

کاش حداقل اهنگ زاخارارو گوش نده

تبلیغ س.ک.س و در و داف و علف و گل و هزارجون زهرمار

ولی خب اقتضای سنشه هرچی بگید بدتر میکنه کاش حداقل روش تاثیر نذارن

و بلند گوش میده جوری ک همه بشنون؟

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
اره ... یع بار رفتم خودم چک کردم دیدم زد بازی اپیکور گوش میده 

حواستون به دوستاش باشه...

عقاید من مال من ؛ عقاید شما مال شما . اگر اختلاف نظری هست نیازی به توهین و گزارش زدن نیست مستقیماً بگو ! 
اره ... یع بار رفتم خودم چک کردم دیدم زد بازی اپیکور گوش میده 

چی بگم

متاسفانه این خواننده ها رو قشر نوجوون میخوان تاثیربذارن

باز اپیکور خوبه

زدبازی چیه دیگه

کاش خودت درباره خواننده های خوب رپ حرف بزنی ک شعرای خوبی دارن و خیلی قوین بگو اینا اهنگارو واسه تاثیر رو بچه ها میسازن بگو میرن

درباره حواشیشون حرف بزن که چقد عوضین و اینا

چی بگم متاسفانه این خواننده ها رو قشر نوجوون میخوان تاثیربذارن باز اپیکور خوبه زدبازی چیه دیگه ک ...

من خودم اصلا گوش نمیدم لطفا اون خواننده هایی که پر محتوا میخونن معرفی کنید ...

یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟

تحت تاثیر جمع بچها خیلی راحت جو میگیرتشون این توصیفات شما یعنی دوستاشم همین وضعیت رو دارن پیگیر بشین سمت خلاف کشیده نشن چون بچهایی که توی این سن این حرکاتو میکنن با ضریب بالایی خطر اعتیاد براشون هست 

هدفشون بزرگ دیده شدنه حالا چه با اهنگ رکیک چه با سیگار و...

باباتونم حسابی داره بهش میدون میده ریسکه حواستون باشه بچهای الان خیلی با قدیم فرق دارن خیلی زودتر از موعد به بلوغ میرسن با فضای مجازی و...

عقاید من مال من ؛ عقاید شما مال شما . اگر اختلاف نظری هست نیازی به توهین و گزارش زدن نیست مستقیماً بگو ! 

بهش شایع رو معرفی کن جذبش میشه

کلا رپ جوریه ک توش فحش هست ولی کم و زیاد داره اینا اجتماعی میخونن برا سنش باز خوب نیس ولی بهتر فحشه

یاسر بینام و یاس فحش نمیدن

اینا کم فحش میدن

صادق

سورنا

شایع

حامدفرد

امیرخلوت