2777
2789
عنوان

اولین شانس زندگیتون چیه؟😁😍👍

199 بازدید | 36 پست

منظورم از شانس همون چیزیه که وقتی احساس میکنین از همه بدبخت تر و نا امیدترین اولین چیزیه که یادتون میاد و باعث میشه احساس کنین بقیه اون رو ندارن و اونقدرا هم بدبخت نیستین، اون چیه؟

موضوع یکم پیچیده شد ولی خب 😁👍

بالاخره هرکسی بعضی اوقات احساس ناامیدی میکنه ، به نظرتون شانستون تو ناامیدیا چیه؟

خودم

والاااا

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم ادم خوبی که باشی خوش قلب باشی شانس میادواسه آدم

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

منکه اول فکر کردم فهمیدم چی میگی بعد که توضیح دادی قاطی کردم 😂😂😂

اما به نظرم  بهترین و خوب ترین شانس من تو زندگی  خانواده خوبم  و سلامتی خودم و اون هاست ...💙

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

من وقتی از همه جا ناامیدمیشم و بقول خودت بدبخت میشم اولین چیزی که یادم میوفته‌ خداست 

که وقتی بهش فکر میکنم میفهمم بدبخت نیستم 

که چندوقته اونم فراموش کرده انگار☹️😔