2777
2789
عنوان

موندم چکار کنم

131 بازدید | 17 پست

بابام اینا مدت هاست گیر دادن ک بریم یه سفرخارج از کشور.یه مدتی هم قرار بود برن ترکیه ک بخاطر ما کنسل شد.بابام هی ب شوهرم میگفت اگر دوست نداری خانوادگی بریم بیا من و تو و داداش من بریم.شوهرم هیچی نمیگفت نه نفی میکرد نه میگفت ازونطرفم مادرشوهر و خواهر شوهرم دقیقا همین گیرو داده بودن.جوری نیست ک بگم نشه باهم بریم چون خانواده ها باهم دوستن مشکلی ندارن

حالا امروز شوهرم اومده میگه یه تور هست ارزان میای بریم گفتم باید ب اوناهم بگیم نمیشه تنها بریم زشته قرار گذاشتیم باهم بریم.یهو برگشته پاس خودشو فرستاده میگه تنها میرم.منم خیلی ناراحت شدم

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خارج کجا؟؟؟

ماپارسلل ترفتیم المان .

امسالم نمیرین امریکا.

کلاهرسال یه کشوریونمیریم

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

خب میرفتی دیگ.چه زشتی به خانواده هامیگفتی شمام خودتون لیایدبه ماملحق شیداونجا.یااینکه مادونفره داریم میریم یااینکه شوهرم سوپرایزم کردو...

نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩‍💻

قضیه برعکسه معمولا خانمها میخوان با شوهرشون تنها باشن مردها لشکر کشی میکنن

شما هم که شوهرت به کسی قولی نداده چه گیری دادی دسته جمعی برید 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
خوب برو شوهرت مسافرت جمعی نمیخواد

میدونم حداقل مامان و بابام ناراحت میشن بعدم با بچه واقعا سفر خارج سخته

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
خارج کجا؟؟؟ ماپارسلل ترفتیم المان . امسالم نمیرین امریکا. کلاهرسال یه کشوریونمیریم

همین اطراف بابا

قضیه برعکسه معمولا خانمها میخوان با شوهرشون تنها باشن مردها لشکر کشی میکنن شما هم که شوهرت به کسی ق ...

آخه دوست ندارم کسی ناراحت بشه منم مسافرت جمعی دوست ندارم اما حداقلش این بود ک شوهرم اگر میخواست تنها بریم باید تو جمع میگفت حالا خانواده خودش رو خودش میدونه اما من مطمئنم ک خانواده من ناراحت میشن

بنده خدا دوست داره خودتون برین. خانواده ها نباید ناراحت بشن. این به شما بستگی داره که چطور مسئله رو انتقال بدی به خانواده ات

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
شوهرت چون دوست داره تنهایی برید اگر خانوادتم باهات بیان همش بداخلاقی میکنه اعصابتو خراب میکنه

چی بگم والا موندم از یه طرف ناراحتی خونواده م از یه طرف خواست شوهرم