2777
2789
عنوان

خانمایی ک جنسیت نی نی رو فهمیدن یا نی نی کوچولو دارن کمممک

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 52 پست
خانمي علائمي كه گفتي خودم هم داشتم و مربوط به پسر هست  من اصلا معني ويار رو نفهميدم البته بيشتر ...

مرسی عزیزدلم از راهنماییت ی دنیا ممنون 💋💋

انشاالله ک هرچی صلاحه

خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
از کجا مطمئنی عزیزم

اخه حسم بهم میگ پسره اسمشم میخام بذارم علی

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم عشقم بالا علائم مو هفته ۹

3 هفته دیگه سونوی غربالگری داری اونجا مشخص میشه

چند تا روش دیگه هم هست

به سینه هات توی آیینه نگاه کن،اگه راست بزرگتر شده بود پسره اگه چپ بزرگتر شده دختر

علامت v زیر پلک راست پسر و زیر پلک چپ دختر

ابنارو تست کن بگو

خدا آن است که ما میخواهیم    کاش ماهم همان بودیم که خدا میخواست
منم وقتي ديدم هوس هيچي نميكنم  پيش خودم ميگفتم خانماي باردار چقدر الكي براي جلب توجه ادا ميريز ...

ن بخدا ادا نیست 😐😑من میمیرم و زنده میشم از گوشت مرغم متنفرم 😑

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی
3 هفته دیگه سونوی غربالگری داری اونجا مشخص میشه چند تا روش دیگه هم هست به سینه هات توی آیینه نگاه ...

عزیزم تو چشمم چیزی نمی بینم

کل سینه یا نوکش

خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
يه كمي كه بره روش سريع جواب ميده

عزیزم انجام دادم سریع کف کرد مثل کیک ک میپزه باد میکنه حالا بازم خدا میدونه

من ویارم فقط خرمالو گوجه سبز و اش رشته بود تا ۵ ماه اول فقط اش رشته و این دوتا رو میخوردم هرروز پسر بود نی نیم ولی دوستم اونم کلا اش رشته ویار داشت دختر بود بچش🙂

خدایا واسه همه ی چیزایی ک بهم دادی و ندادی ازت ممنونم🌷😍😊میشه یه صلوات مهمونم کنی👉😘💝

من از هفته هفت به بعد علائمم شروع شد خیلی داغ میکردم همش خسته بودم تابستونم بود خیسه عرق میشدم  خابم میومد حالت تهوع نداشتم هیچی فقط از بوی مرغ بدم میومد هم به چیزای شور و ترش علاقه داشتم هم به شیرینی جات بچمم دختره

میشه دعا کنید شوهرم کارپیدا کنه🙏🙏🙏🙏