2777
2789
عنوان

خانمایی ک جنسیت نی نی رو فهمیدن یا نی نی کوچولو دارن کمممک

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 52 پست
کی پسر بود  چرا حسودی؟

بچه داداشم دیشب جشن تعیین جنسیتش بود

اون دو ماه از من جلو تره بچه شون پسر بود 

شوهرمم دلش پسر میخواد

خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...

يه روش تشخيص جنسيت هست من امتحان كردم به هركي هم گفتم امتحان كرد درست بود

تو يه ليوان يه بار مصرف يه ق جوش شيرين بريز بعد روش ادرار كن(البته ببخشيد)اگه مثل نوشابه گاز داشت و كف كرد و جلز ولز زد پسره اگه نه تغييري نكرد دختره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم خیلییی براش مهمه..  عزیزم من الان ک تقریبا ۹ هفته ام ن ویار دارم ن حالت تهوع فقط گاهی سر ...

از من به تو نصیحت خودتو درگیر جنسیت نکنه وگرنه اگه اونی که می خوای نشه میری تو فاز افسردگی و با شرایط بارداری خیلی سخته

يه روش تشخيص جنسيت هست من امتحان كردم به هركي هم گفتم امتحان كرد درست بود تو يه ليوان يه بار مصرف ي ...

حتما انجام میدم ولی الان ندارم تو خونه باید بگم شوهرم بخره مقدار ادرار چقدر باید باشه؟؟

خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
شوهرم خیلییی براش مهمه..  عزیزم من الان ک تقریبا ۹ هفته ام ن ویار دارم ن حالت تهوع فقط گاهی سر ...

عزیزم من حالت تهوع و سردرد دارم ولی بالا نمیارم اصلا ولی ویارم شدیده 

و اینکه من وزنم کم بوده الان ک حامله شدم  اضاف کردم دو کیلو همین دیگ پوستمم یه خورده تیره شده 

و چن شبی خواب دیدم دختره بچم ولی الان مطمعنم پسره اگ میخای بچت پسر شه نذر کن اسمشو محمد یا علی بذاری

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی

من ماه اول فقط بی اشتها ب غذا بودم تقریبا صبحا خوب بودم از ظهر ب بعد حالم بد بود بالاهم زیاد نمیاوردم یعنی هرروز نبود از مرغم خیلی بدم میومد 

فقطم عاشق شیرینی بودم یعنی کلا همیشه این فرمی بودم ذائقه م تغییر نکرد اصن لب ب ترشی نزدم پسره بچم

خانمي علائمي كه گفتي خودم هم داشتم و مربوط به پسر هست  من اصلا معني ويار رو نفهميدم البته بيشتر به ترشيجات مثل گوجه سبز و آلبالو گرايش داشتم تا شيرينيجات 

علائم فقط مربوط به سه ماه اوله من كه نميتونستم لب به شيريني بزنم الان كه آخراي بارداري هستم خيلي دوست دارم 

دو سه بار بيشتر حالت تهوع نداشتم 

خيلي بيحال بودم كه با ويتامين دي اينا درست شدم 

هفته ١٢ به بعد به جهت خط نيگراي روي شكم نگاه كن

زير ناف بره پايين پسره

از ناف بره بالا دخمله

ضمنا نظر شوهرت هم برات مهم نباشه

خدا به هر كس هرچي صلاح بدونه ميده و به تناسبش مهرش هم در دلش قرار ميده  بچه هر چي باشه

اون بيشتر از تو دوسش خواهد داشت .

سه هفته ديگه هم توي سونوي ان تي بالاي ٧٠ درصد جنسيت رو بهت ميگن تا اون روز خودت رو مشغول كن

راستي سه ماهه اول چهار كيلو وزن كم كردم

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
عزیزم من حالت تهوع و سردرد دارم ولی بالا نمیارم اصلا ولی ویارم شدیده  و اینکه من وزنم کم بوده ...

از کجا مطمئنی عزیزم

من هييييييچ علامتي نداشتم نه وياري نه بالا اوردني نه هوسي هيچي خيلي سرحال و شاد بودم پوست و مو هام&n ...

منم وقتي ديدم هوس هيچي نميكنم 

پيش خودم ميگفتم خانماي باردار چقدر الكي براي جلب توجه ادا ميريزن 😂 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️