بچه داداشم دیشب جشن تعیین جنسیتش بود اون دو ماه از من جلو تره بچه شون پسر بود شوهرمم دلش پسر ...
ببین یجور تو مغزش کن که اگر دختر شد ناراحت نشه مثلا بگو هر جفتشو دوسدارم داشته باشیم اولی هر چیبود دومی رو میریم تعیین جنسیت یا مثلا بگو دخترا طرف باباهاشونن پسرا مامانی هستن اگر دختر نشه تو پشت نداری اینجوری بگو
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوستان واستون فرق نداشته باشه ک جنسیتش چی باشه ایشالا فقط سالم باشه من شوهرم و خانوادش خیلی واسشون مهم بود ک پسر باشه اخه لرا عاشق پسرن جون میدن واسه پسر ولی من واسممهم نبود دختر باشه یا پسر سالمی مهمه برام ولی پیشش میگفتم دخترم باشه خیلی خوبه ک اگه یهو دختر بود ناراحت نشن
خدایا واسه همه ی چیزایی ک بهم دادی و ندادی ازت ممنونم🌷😍😊میشه یه صلوات مهمونم کنی👉😘💝
امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی
امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی
خدایا،شکرت منو لایق مادر شدن دونستی ....خدای مهربونم هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن🙏🏻.اگه منتظره دامنشو سبز کن🙏🏻.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن🙏🏻.اگه مستاجره صاحب خونش کن🙏🏻.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن🙏🏻.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تو رو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن🙏🏻.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🥰🌷🥰🌷