2777
2789
عنوان

باردارا بیایین... تکون خوردن جنین

266 بازدید | 23 پست

بچها من 29 هفتمه.. از دیروز حس میکنم نی نیم تکون نمیخوره.. دیشب بستنی خوردم و به پهلو خوابیدم یه لگد زد... انگار تکوناش کم شده.. اما دست میزارم رو شکمم قشنگ نبض داره و حس میکنم اما لگد زدناشو نه.... 

چی کنم؟؟؟ خطرناکه؟؟؟ 

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو همین هفته شما دقیقا همینطوری شدم رفتم اورژانسی سونو تا خوابیدم تکون خورد😁

آخی عزیزم.. خواسته بترسونتت... منم میگم برم سونو شوهرم میگه الکی داری به خودت استرس میدی

من وقتی زیاد میشینم اصلا تکون نمیخوره دراز میکشم دستمو میکشم رو دلم اروم اروم حرکت میکنه 

آره واسه منم همین بوده.. حتی موقع نشستن هم تکوناش حس میکنم... اما الان کم شده... نگرانم.. نوبت دکترمم پس فرداس

آخی عزیزم.. خواسته بترسونتت... منم میگم برم سونو شوهرم میگه الکی داری به خودت استرس میدی

اره واس کم شدنش نترس

اگ یه موقع ۲۴ ساعت کلا تکون نخورد حتما برو 

بِخَند و فرآموش کُن..نَزآر بِفَهمَن کِ بآزَم شِکَستے...♥
كلا از هفته ٢٨ كه جاش تنگ ميشه لگداش قوي ميشه ولي كم 

بنظرت لازمه برم سونو؟؟ سرما خوردم میگم شاید نی نیمم گرفته و اذیته 😭

اره واس کم شدنش نترس اگ یه موقع ۲۴ ساعت کلا تکون نخورد حتما برو 

نه دیشب لگد زد اما به زور... کلی بستنی خوردم.. به پهلو خوابیدم... نور انداختم رو شکمم.. همه کار کردم تا دلش، دراومد و یه تکونی به خودش داد... قبلنا اینجوری نبود اخه

نه دیشب لگد زد اما به زور... کلی بستنی خوردم.. به پهلو خوابیدم... نور انداختم رو شکمم.. همه کار کردم ...

اگ خیلی نگرنی برو خیالت راحت شه

بِخَند و فرآموش کُن..نَزآر بِفَهمَن کِ بآزَم شِکَستے...♥