2777
2789
عنوان

مامان بچه های ۳ و ۴ ساله بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 58 پست
عزیزم من یک سال پا ب پاش ی کلاسو میرم...از دو سالو ۸ ماهگیش اولا ک پشتم قایم میشد ...الان میره تو گر ...

اصلا نمیدونم راه درست برای بچه من چیه 😭هیچ بچه ای رو مثلش ندیدم.با بزرگترها دوس داره باشه تا هم سن و سالاش

من هر تقریبا هفته ای ۴ بار میبردمش شهربازی سرپوشیده.از ۲ سالگیش.اما بخدا هنوز که هنوزه از بچه ها فرا ...

درست شدنی که هست.فقط چندوقت باید طاقت بیاری و به گریه هاش و لوس بازیهاش توجهی نشون ندی.مخصوصا پدرش چون دخترها خیلی بابایی ان.من امتحان کردم خیلی خوب بود.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر تقریبا هفته ای ۴ بار میبردمش شهربازی سرپوشیده.از ۲ سالگیش.اما بخدا هنوز که هنوزه از بچه ها فرا ...

ببین دلیل بداومدنش از بچه ها چیه؟؟؟

مثلا بعضی بچه ها کتک میخورن از یه بچه دیگه دوس ندارن نزدیک بشن به بچه ای تو باید براش انقد داستان بگی تا فکرش عوض بشه دررابطه بابقیه بچه ها

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
ببین دلیل بداومدنش از بچه ها چیه؟؟؟ مثلا بعضی بچه ها کتک میخورن از یه بچه دیگه دوس ندارن نزدیک بشن ...

نه کتک نخورده اصلا.اتفاقا برعکس خودش بچه ها رو هول میده میان سمتش

داخل کلاس میرین؟چه کلاسی؟مربی ها اعتراض نمیکنن؟

کلاس خلاقیت شبیه کارگاه مادر کودک...همممه مادرا هستن..تو سرای محله میبرم..با بچه های ۳.۵ تا ۴.۵ سال میشینه...شعر بازی کاردستی گل باری اشپزی....

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
نه کتک نخورده اصلا.اتفاقا برعکس خودش بچه ها رو هول میده میان سمتش

پس بازم دنبال علتش باش

چرا نمیبریش کلاس های مادرو کودک 

من یه مدت میبردم خیلی خوب بود 

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
اصلا نمیدونم راه درست برای بچه من چیه 😭هیچ بچه ای رو مثلش ندیدم.با بزرگترها دوس داره باشه تا هم سن ...

بچه باید روزی ی ساعت با همسالانش باشه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
کلاس خلاقیت شبیه کارگاه مادر کودک...همممه مادرا هستن..تو سرای محله میبرم..با بچه های ۳.۵ تا ۴.۵ سال ...

چه خوب همچین کلاسایی دارین.من شهرستانم.اینجور کلاسا فکر نکنم باشه

پسره 

اگه پسره که راحت تره.ببرش پیش بچه هایی که فوتبال بازی میکنن.با توپ ببرش بیرون بازی بچه ها را نگاه کنه بره باهاشون هم بازی بشه.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃