2777
2789
عنوان

مامانای کلاس اولی

55 بازدید | 13 پست

برا بچه هاتون برا مدرسه چی میخرین؟

چندتا دفتر لازمه؟

خوبیِ گذر زمان اینه که همه چیو برات عادی میکنه ؛ هر نبودنی ، هر کمبودی ، هر سختی‌ای ، هر غمی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دفتر کلا ۵تا کافیه

مداد مشکی و قرمز و پاکن تراش مداد رنگی چوب خط چینه

روی همه وسایلش برچسب بزن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من خیلی سوال دارمدفتر مشق از این ساده‌ها بخریم یا از اینا که خودش حاشیه داره؟اصا نمیدونم چی قراره بخ ...

ساده

خوبیِ گذر زمان اینه که همه چیو برات عادی میکنه ؛ هر نبودنی ، هر کمبودی ، هر سختی‌ای ، هر غمی.

من خیلی سوال دارمدفتر مشق از این ساده‌ها بخریم یا از اینا که خودش حاشیه داره؟اصا نمیدونم چی قراره بخ ...

دفتر مشق سیمی از همه بهتره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
دفتر کلا ۵تا کافیهمداد مشکی و قرمز و پاکن تراش مداد رنگی چوب خط چینهروی همه وسایلش برچسب بزن

چوب خط چ شکلیه

پوشه کار برای چی خوبه؟برای دفتراش جلد بخریم

وقتی دفتر سیمی بخری دیگه جلد نمیخواد

پوشه کار رو معلم اول سال میگیره ازت میذاره تو کمدش هرچی آزمون بگیره میذاره داخلش آخره سال بهت میده

کلا هرسال فقط تو اول سال اون پوشه رو میبینی

و کل ابتدایی با همون پوشه میگذرونه