2777
2789
عنوان

مامان بچه های ۳ و ۴ ساله بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 58 پست
از استرس دستام میلرزه😢😭

اره تو خودتم وابستگی داری بهش برای ذو طرف خوبه روش کارکن خودتم برو اون فاصله باشگاه استخر کلاس ب روح خودت کمک کن

پسرم إرمیا، ۹۹/۱/۹بدنیا اومد الهی شکر🤲خدا یا دخترم دیانا و پسرم اِرمیا به خودت سپردم 🍂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره تو خودتم وابستگی داری بهش برای ذو طرف خوبه روش کارکن خودتم برو اون فاصله باشگاه استخر کلاس ب روح ...

میدونین آخه ولوم صداش خیلی بالاست.یعنی گریه هاش رو میشنوم حالم بد میشه😢ولی چاره ای نیس دیگه

منم دخترم دیوونم کرده ۴سالشه هنوز نتونستم شیشه شیرشو ازش بگیرم

دختر من سه ساله نشده بود  شیشه شیرشو قایم کردم صبح تو لیوان شیر ریختم (بلد بود همیشه از لیوان قشنگ اب میخورد) گفت شیشه ام کو گفتم گربه نی نی دار شده برا نی نی گربه اش میخاست گناه داشت منم دادم بهش برد اونم قبول کرد البته دوسه روز میپرسید منم همین داستان و گفتم یادش رفت 😁😁😁

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
یه مدت بشین تو دفتر مهد بعد از یه مدت ازش خداحافظی کن بگو من خرید دارم ؛ یا میرم دکتر زود برمیگردم ...

این راهها رو امتحان کردم بخدا اصلا جواب نداد.تابستون میبردمش کلاس .البته کلاساش با بازی و اهنگ بود و همه هم سنش.

حدود ۷ جلسه باهاش رفتم اما یه لحظه هم ازم جدا نشد.دیگه منم ول کردم

این راهها رو امتحان کردم بخدا اصلا جواب نداد.تابستون میبردمش کلاس .البته کلاساش با بازی و اهنگ بود و ...

شما هم کم طاقتی 

زود ول نکن

استقامت کن

خب هر بچه ای یه جوره ؛ بچه شما دیر تر مستقل میشه

من دخترم 4 سالشه اصلا لوس بارش نیاوردیم.پارسال تابستان 3 ماه گذاشتم کلاسهای مهد قرآن.اوایل مادرشوهرم لوسش میکرد چندوقت نزاشتم بره اونجا بعد هم گفتم هرکار بدی کرد دعواش کنید.اگه از الان جلوش را بگیری بهتره.چندوقت ببرش توی پارک بچه ها را ببینه رفتارهاشون را نگاه کنه خوب میشه.اینجوری پیش بره خیلی اذیت میشی.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃
میدونین آخه ولوم صداش خیلی بالاست.یعنی گریه هاش رو میشنوم حالم بد میشه😢ولی چاره ای نیس دیگه

عزیزم تحمل کن پسربچه ست فردا میخواد بره تو جامعه باید بهش استقلال بدی حتما مسئولیت بده مثلا تو خونه بخواه کمکت کنه بجز کارای شخصیش اعتماد ب نفسش بالا میبره

پسرم إرمیا، ۹۹/۱/۹بدنیا اومد الهی شکر🤲خدا یا دخترم دیانا و پسرم اِرمیا به خودت سپردم 🍂
شما هم کم طاقتی  زود ول نکن استقامت کن خب هر بچه ای یه جوره ؛ بچه شما دیر تر مستقل میشه

خب چون من اونجا بودم بچه های دیگه هم بهونه ماماناشون رو میگرفتن.دیگه از جلسه پنجم به بعد مربیها هم خوششون نمیومد من برم داخل .حق داشتن دیگه.تا کی میتونستم برم تو کلاس

چیکار کنم 😭

این راهها رو امتحان کردم بخدا اصلا جواب نداد.تابستون میبردمش کلاس .البته کلاساش با بازی و اهنگ بود و ...

عزیزم من یک سال پا ب پاش ی کلاسو میرم...از دو سالو ۸ ماهگیش اولا ک پشتم قایم میشد ...الان میره تو گروه بازی میکنه ولی پشت سرش منو نگاه میکنه...مثلا میگم کیفم باشه پیشت برم دست بشورم تازززه تو این مرحله هستیم

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
من دخترم 4 سالشه اصلا لوس بارش نیاوردیم.پارسال تابستان 3 ماه گذاشتم کلاسهای مهد قرآن.اوایل مادرشوهرم ...

من هر تقریبا هفته ای ۴ بار میبردمش شهربازی سرپوشیده.از ۲ سالگیش.اما بخدا هنوز که هنوزه از بچه ها فراریه

بنظرتون این درست شدنیه با روشهایی که میگین؟