2777
2789
عنوان

بی حسی یا بی هوشی

988 بازدید | 65 پست

من دو هفته دیگه زایمان دارم

سزارین میشم 

بنظرتون بیحسی بهتره یا بیهوشی؟

خودم بیحسی دوست دارم چون بعد تولد بچه بهت تو همون اتاق عمل نشون میدن و اینکه خوشی و همچیو میبینی و حرف میزنی شکمتو فشار میدن کاملا بی‌حس هستی و دردت نمیاد

ولی از بعدش که نباید سرتو تکون بدی و داستان های بعدش میترسم که عوارضش اذیتم کنه از طرفی میترسم استرس بگیرم فشارم یهو بره بالا چون سابقشو دارم

بیهوشی خوبیش اینه چشمات می‌بندی و باز میکنی همچی تموم شده 

ولی خنده داره میترسم بهوش نیام

و اینکه زمانی که شکمت فشار میدن درد حس میکنی 

ايشالا كه بسلامتى زايمان كنى و نى نى خوشگلتو بغل بگيرى 

منم منتظرم دوستانى كه تجربه دارن بيان بگن منم برا چند ماه ديگم تصميم بگيرم 

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیحسی..مشکلی هم نداره

بیهوشی خیلی بده

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

چند نفر دیدم بیهوش شدن..ولی بعد بهوشی خیلی اذیت بودن..دااااغون😣

ولی بی حسی اره ممکنه فشارت بره بالا ولی مواظبتن اکسیژن برات میزارن

خواهرمم ترسیده بود همینجوری شد

ولی خیلی راضی بود

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

همه میگن بعدش گردن درد و کمر درد شدن تا یک هفته یا ۱۰ روز  اطراف من کسی نیست بگه بیحسی خوبه&nb ...

خواهرم مشکل نداشت

تقریبا ۵سال پیش بود 

بی حسی

چند نفر دیدم بیهوش شدن..ولی بعد بهوشی خیلی اذیت بودن..دااااغون😣 ولی بی حسی اره ممکنه فشارت بره بال ...

خودم بیحسی دوست دارم 

ولی همه میگن بعدش اذیت شدن از ناحیه کمر و گردن

همه میگن بعدش گردن درد و کمر درد شدن تا یک هفته یا ۱۰ روز  اطراف من کسی نیست بگه بیحسی خوبه&nb ...

اون درد فکر کنم برای سزارینه

اون درد فکر کنم مال سزارینه

نه میگن سرشونو تکون دادن بعد عمل بخاطر این بوده 

خوب نمیشه سرتو تکون ندی 

بالاخره بچه شیر میدی ملاقاتت میان 

نمیتونی جایی نگاه نکنی بجز سقف