2777
2789
عنوان

سرطان لگن

18800 بازدید | 29 پست

دوستان خیلی نگران یکی از دوستانم  از زمان بارداری اولش  درد در ناحیه پشت استخوان ران و در واقع لگنش داشت بعد زایمانش بهتر شد و با بارداری دومش باز دردش شروع شد و الان که پنج ماه از زایمانش میگذره اون درد همیشه هست و وزنشعرض این پنج ماه 18کیلو کم شده 11 کیلو اضافه وزن بارداری به اضافه هفت کیلو لاغرتر از زمان قبل بارداریش .دکترم رفته تشخیص التهاب دادن قرص دادن خوب نشده با توجه به کاهش شدید وزنش ممکنه سرطان باشه؟لطفا اگر کسی رو می شناسید این مشکل رو داشته بگید چکار کرده و چه دکتری رفته و ایا سرطان بوده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تو باراداري و حتی بعد  زایمان اون استخوان آخر کمرم درد میکنه وزنمم به شدت کم شد کلی آزمایش دادم هیچی به هیچی به خاطر شیردهی ورنم کم شده مامانمم همین طور بوده

نه بابا سرطان لگن دیگه چیه..اینا از عوارض زایمانه..من خودم انقدر داغونه لگنم و کمرم و همه جام بعد زا ...

سرطان استخوان لگن.خودم سرچ کردم بود .بخاطر کاهش وزنش میگم نکنه سرطان باشه

اینا که میگن سرطان لگن نداریم فلان حداقل سرج کنید سرطان استخوان یا سرطانی که به استخوان متاستاز میکنه معمولا لگن رو درگیر میکنه یا باعت درد و التهاب تو لگن میشه دیگه😒

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

منم خیلی کم کردم همه هم میگن طبیعی نیست دکترم چند دفعه گوارتمو ازمايششو تکرار کرد اخرشم کلی ویتامین داد و گفت کم کردی بیا ولی من 56900گير کردم نه بالا ميره نه پايين

اینا که میگن سرطان لگن نداریم فلان حداقل سرج کنید سرطان استخوان یا سرطانی که به استخوان متاستاز میکن ...

اره خودمم سرچ کردم .بود.خیلی نگرانشم اینقدر گریه کردم الان گفتم اینجا بپرسم