2777
2789

بدبختی و درموندگی خیلی دارم 

که وسط اینها از کسی خوشم اومده و نمی‌دونم حسن واقعیه یا نه

۲۳ سالم شده و دیگه دوران بلوغ رو گذروندم 

و از طرفی میترسم چون تا حالا تو هیچ رابطه ای نبودم 

دقیق نمی‌دونم حس اون بهم چیه ولی اگه یکم رفتارمو مهربون تر کنم باهاش احتمال اینو میدم بیاد جلو گرچه اونم مغروره 

اما جلوش به حدی اعتماد به نفسم کمه که حد نداره 

اینجوریم که دائم میگم اون از من سرتره و دوستام سرزنشم می‌کنن که تو بهتری و مغزتو از دست دادی و منصرفم کردن که پسرا از رابطه فقط دنبال چیزای جنسین...

اما بازم یجوری شدم که هیچکس دیگه به چشمم نمیاد جز اون 

یجوری شدم که تو قلبم بهش وفادار شدم انگار 

میبینمش قلبم رو هزاره ، نبینمش دائم درگیر اینم که خوبه یا نه درصورتیکه چیزای زیادیم ازش نمی‌دونم حتی نمی‌دونم دقیق چجوری آدمیه هدفش چیه از زندگی و فقط یجورایی عاشق نجابتش شدم و آرامشی که چندباری که کنارش نشسته بودم ازش گرفتم با رفتاراش 

از طرفی الان درگیری های زیادی دارم و شاید وقتش نباشه اما میترسم هیچوقت دیگه برام تکرار نشه چون سال دیگه اینموقع اینجا نیستم ،بنظرتون به دل خودم این فرصت رو بدم که یبار آشنا شه؟ 

اینم بگم اون هنوز جدی جلو نیومده و بستگی به رفتار من داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا جوونی باید به خودت شانس بدی و تجربه کنی. باید به خودت حق انتخاب بدی. و بهترین انتخاب رو وقتی میتو ...

دقیقا حس میکنم این یه حسرت میشه تو وجودم اگر بخوام انکارش کنمو جوری رفتار کنم که ازش خوشم نمیاد 

چون دقیقا همون چیزایی که من می‌خوام رو تمام و کمال داره توی ظاهر و شخصیتش توی اجتماع و حتی برخوردش با آدمها و خصوصاً خودم 

دلم میخواد جوری رفتار کنم که یه فرصت آشنایی بدم 

شما که همجنس ایشونید میشه بگید چطور بتونم بفهمم که اونم به من علاقه داره یا نه؟

البته یچیزایی رو خودم حس کردم ولی مطمئن نیستم...

برو جلو و اعتراف کنلااقل تکلیفت مشخص میشه

به گفتن آسونه به عمل راحت نیست واقعاً 

خصوصا واسه من که تاحالا تو رابطه نبودم نمیتونم این‌جوری شروع کنم و خودم رو سرزنش می کنم بعدش جوابش هرچی باشه 

رفتارمو یکم باهاش تغییر بدم اونموقع احتمال میدم بیاد جلو درواقع امیدوارم و حسم‌ می‌گه 

برو جلو

به گفتن آسونه به عمل راحت نیست واقعاً 

خصوصا واسه من که تاحالا تو رابطه نبودم نمیتونم این‌جوری شروع کنم و خودم رو سرزنش می کنم بعدش جوابش هرچی باشه 

رفتارمو یکم باهاش تغییر بدم اونموقع احتمال میدم بیاد جلو درواقع امیدوارم و حسم‌ می‌گه

دقیقا حس میکنم این یه حسرت میشه تو وجودم اگر بخوام انکارش کنمو جوری رفتار کنم که ازش خوشم نمیاد چون ...

ببین یه وقتایی پسرا اصلا تو باغ نیستن، بعضی وقتا نیازه که بهشون بفهونی که من یه حس هایی دارم نسبهت بهت، اگه مایلی اقدام کن!

ببین یه وقتایی پسرا اصلا تو باغ نیستن، بعضی وقتا نیازه که بهشون بفهونی که من یه حس هایی دارم نسبهت ب ...

آره تا الان رفتارم بشدت سرد بود متأسفانه جوری که بنده خدا میگرخید حرف میزد باهام گرچه دست خودمم نبود اما خشک بودم باهاش و باید تغییر بدم اینو