2777
2789
عنوان

بچه ها خاک بر سرم شد😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 121 پست
چرا فرق نداره اگر تو این کاغذیا فرستاده باشه حتما برات فرستادهاینکه گفته موجود داریم فقط شک برانگیزه ...

من یبار گرفتم تو کارتن فرستادند یبارم پریروز جروه خریدم یه کیلو بود تو پلاستیک

جوابمو نداد چون الان پیام دادم کپیده حتما 

من از خدامه فرستاده باشه ولی احتمالش ده درصده 

اوکیه فردا زنگ میزنم حتما

مرسی

هزینه ارسالت ۲۰ت شد؟

نه صد زدم بیشتر از هزینه کتاب براش گفتم برا هزینه ارسالش باشه بعد ظهر زنگ زدم که کد مرسولشو بفرسته گفتم پول پسته کم نبود گفت نه بیست تومن اضافه اومد شماره حساب بدید برگردونم منم دادم

هزینه ارسالشم بعدا نگاه کردم ۶۰ تومن شده بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم اون برای طلا و .. هستش یا شیشه و کریستال و اجسام سنگین ..برای کتاب وزن رو تقریبی زده و بس ...

عزیزم من تقریبا هر روز دارم بسته ارسال میکنم چه ۱۰ تا چه ۲ تا جدا جدا میزاره رو ترازو

من چندتا دفتر پستی که بردم این کارو کردن

هم از پیشخوان هم از پست ارسال کردم گذاشتن رو ترازو 

حداقل من ندیدم تو این چندسال وزن تقریبی بزنن اونم با این اختلاف وزن

چون هزینه ارسال به وزن بسته و مسافت بستگی داره

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام...🙂                تو هم ک ریدی... 🙃
من خودم خریده بودم آره عزیزم برام تو جعبه فرستادناون حبابدارارو بیشتر برای فرم در حد و سبکی برگه آچا ...

نه من بارها برای بچه هام لباس آنلاین سفارش دادم خریدم دو دستم خریدم تو اون بسته بندیا برام اومده تو جعبه نبوده 

به کرات هم شده نه یکی دوبار

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

عزیزم من تقریبا هر روز دارم بسته ارسال میکنم چه ۱۰ تا چه ۲ تا جدا جدا میزاره رو ترازومن چندتا دفتر پ ...

ول کن دختر اینا میخواند منو دلداری بدن که فایده نداره نمیخواد توضیح بدی انقدر من خودم جزوه یه کیلوی پریروز تو پلاستیک رسید دستم وزنشم دقیق زدن 1050

بیخیال میدونند همه اینا میخواند من اروم شم

نه صد زدم بیشتر از هزینه کتاب براش گفتم برا هزینه ارسالش باشه بعد ظهر زنگ زدم که کد مرسولشو بفرسته گ ...

هزینه ارسالش تقریبی همینه 

بقیه شم هزینه خرید اون پاکت بوده و بسته بندی

کارش این بوده؟ یا فقط همین یه دونه کتاب داشته

چون برای شاپ و مشتریانی ثابت تیک اضافی برمیدارند هزینه کمتر بشه

هزینه ارسالش تقریبی همینه بقیه شم هزینه خرید اون پاکت بوده و بسته بندیکارش این بوده؟ یا فقط همین یه ...

والا من یه سوال داشتم راجب کتابه بعد که هزینشو دادم پرسیدم گفت من اطلاعی نداره کتاب برا پسرمه

نه من بارها برای بچه هام لباس آنلاین سفارش دادم خریدم دو دستم خریدم تو اون بسته بندیا برام اومده تو ...

منم درحد تیشرت و شال تو پاکت گرفتم ولی همون لباس هم اگر زیاد باشه تو جعبه میزارن اصلا جا نمیشه تو پاکت

♥️♥️♥️

ول کن دختر اینا میخواند منو دلداری بدن که فایده نداره نمیخواد توضیح بدی انقدر من خودم جزوه یه کیلوی ...

عزززیزم

میفهمم چی میگی

کلا پروسه تحویل پست خیلی استرس داره اونم از دیوار

کاش حضوری می‌گرفتی 

ان‌شاءالله برسه دستت خوشگلم

قلبا خوشحال میشم 🎀♥️🥰