2777
2789
عنوان

کیا وزنشون بالای 100 هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7715 بازدید | 160 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره يه رژيم داد. من اراده نداشتم .ولي مامانم كم كرد

عه اخه بعضیا هستن رژیم میدن بعد دو هفته یا سه هفته میگن دو باره بری پیششون  بعد دوباره وزن و سایزتو اندازه میگیرن  بعد متناسی با وزنی که با اون رژیم کم کردی  رژیمتو برای دو هفته ی بعد عوض میکنن  

یعنی رژیم ثابتی نداری  هی عوض میشه بعد یه مدت 

ما یه اقایی از فامیلمون که کمر درد داشت با  این روش ۲۰ کیلو کم کرد تو سه ماه  عوارض هم نداشت چون رژیم سختی نبود 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
این عکس زیاد واضح نی تو باشگاه گرفتم اینش لک شده بود ولی قشنگ پیداس توش پهلوم زده بیرون . ن گلم خیلی ...

پهلو دارم وسینه... تو عکس مشخص نبود، البته اولین جایی که به چشت میاد همون شکم کوفتیه!!!! 

کیمیاگر شده ام ...
 شما همهوجاتون خوبه و اوکی فقط رو شکم تون کار کنید روغن زنجفیل هم خیلی خوبه اگه پیدا کنید

البته شما پهلوهاتون نسبت به شکم بیشتره، من شبیه باردارها شدم اونم ۹ ماهه

کیمیاگر شده ام ...
الهی عزیزم یه وقت غصه نخوری ایشالا اونم اب میکنی باشگاه میری شما 

من ۶۲-۶۳ بودما تا یکسال و نیم قبل، نه نمیرم، توی خونه تردمیل دارم... حلقه هم میزنم...

کیمیاگر شده ام ...
من ۶۲-۶۳ بودما تا یکسال و نیم قبل، نه نمیرم، توی خونه تردمیل دارم... حلقه هم میزنم...

ار گلم هممون که از اول این طور نبودیم منم تیروئید کم کار گرفتم این طور شدم   از من زیاد میپرسیدن چیکار کردی ۲۰ و خوردی ای کم کردی نوشتم اونارو شات گرفتم برات میفرستم شاید به دردت بخوره