2777
2789
عنوان

کیا وزنشون بالای 100 هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7715 بازدید | 160 پست
شوهرمنم لاغر بدش میاد ولی الان بخاطر لباسا و سایزم هی گیر میده ک هی سایزت اضافه میشه  مثلا سرسف ...

خخخ مثل شوهر من...ميگم من متوجه قد پسرم نشدم قد انداخته؟؟؟ميگه همونجوري كه خودتو نميبيني چقدي شدي بچرم نميبيني

خداجونم🙏 خودت میدونی چی میخوام......پس خودت بهم بده.....🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۷۴ شما هم همین طوریه اندامتون ؟

نه من افتضاحم، البته شما با مانتو بودین خب کمتر مشخص بود من قدم ۱۷۰ هست، الان یه عکس میذارم که برای یه خانوم که عی بهم میگفت تو فکر میکنی فقط شکم داری ولی همه جات چاقه گرفتم، فکر کنم بعدش کاربریش رو داد پاک کردن 😂

کیمیاگر شده ام ...

خانوما شما ها اگه زیر نظر مشاور تغذیه باشین لاغر نمیشین؟ 

دو هفته دو هفته چکتون میکنه  یعنی رژیمتون رو عوض میکنه 

بعد اگه مثلا مرد هم باشه فکر کنم سر خجالت و رو دروایسی هم که شده به رژیمتون عمل کنید ...🌹🌷🌸

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
خانوما شما ها اگه زیر نظر مشاور تغذیه باشین لاغر نمیشین؟  دو هفته دو هفته چکتون میکنه  یع ...

من رفتم من نتونستم عمل كنم...

من رفتم من نتونستم عمل كنم...

فقط یه رژیم بت داد یا مرتب دو هفته دو هفته میرفتی ؟ 

پشت گوش انداختی نوبت هاتو ؟ 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
فقط یه رژیم بت داد یا مرتب دو هفته دو هفته میرفتی ؟  پشت گوش انداختی نوبت هاتو ؟

اره يه رژيم داد.

من اراده نداشتم .ولي مامانم كم كرد