2777
2789
عنوان

گشنمه انگار😓

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 46 پست
انار بعد غذا مصرف نکن تو نت سرچ کن خیلی بده حالا پاشو برو یه چیز سبک بخور  تا زخم معده نگرفت ...

وای راست میگی؟؟خوبکه پرسیدم...

چطور برم سریخچال مردم😭

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر می کنم از اناری باشه که خوردین. اهمیت بدین :))

میسی..

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
این معده لامصب چشه

خخخ نمیدونم ولی ماشامو زود خوردیم . بعدبی میل بودم کم خوردم 

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤
وای لهنت هر وقت اومدم بخوابمممم گشنممممم شد در حد چییی

🤣🤣🤣همدردیم...

من الان دارم با این وقت شب آشرشته میخورم باور میکنی  😁😁

باورکه میکنم..اما خوب معده پایه ای داری..

من اگه شب اش رشته بخورم تا صبح تقاص پس میدم

تنها نیستی    

خوشم میاد میبینم همه عین خودم شکمو

وای راست میگی؟؟خوبکه پرسیدم... چطور برم سریخچال مردم😭

مگه کجایی

توکیفت هیچی نداری

همیشه توکیفت یه کیک کوچیک بزار

برو تو اشپزخونشون وووول بخور 

صاحبخونه میاد سراغت

میگی چیزی میخوای ؟ اب میخوای

بگو گشنمه  

خخخخ منم امشب شام کم خوردم حالا تو رختخوابم گشنمه

نتیجه=شام زیادبخوریم😂

من امروز ب این فکر کردم ک چرا باید لاغر بشم اصن

چاق نیستم ولی لاغرم نیستم

بیخیال لاغری میشم کلا

تازه میگم بیخیال خرچی دلم میخواد میخورم بهتر از اینه که زخم معده بگیرم

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊

من الان گشنمه شام زود خوردم

الان تو فکرم ک برم غذا بخورم یا میوه یا بیسکوییت

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊
من رژیمم شام شلغم خوردم  اینقدر بدمزه بودن کلا میل به هیچی ندارم دیگه 😩 ولی اسی سوزش معده بد ...

آخه چراشلغم گلم....

وای اره همه گفتن بده..من روم نمیشه برم سریخچال مردم..خیلی زشته..بیدارمیشه😣😣