2777
2789

ممنون میشم راهنمایی کنیم میخوام مزون لباس عروس بزنم در مورد همه چیز ر اهنماییم کنین لطفا البته برای اجاره و خرید نه دوخت

ژورنالی هارو چطور پیدا کنم پخششون رو و عمده فروشها رو و چقدر سرمایه بزارم خوبه

ترا یک دل داده اند که یک دلبر گزینی نه اینکه انرا صد پاره کنی و به هر پاره مهمی را اواره

عزیزم مزون بیست رو سرچ کن بهترین لباس عروس هارو میارن. با خود خانم رضایی صحبت کن راهنماییت میکنه

اگه محکم نیستی، سخته که در این دنیا زنده بمونی، و اگر مهربان نیستی شایسته زنده موندن نیستی.  بیاین تغییر فرهنگ رو از خودمون شروع کنیم. وقتی نظرمون مخالف نظر بقیه ست نگیم اه اه پیف پیف. به نظرات هم احترام بگذاریم. وقتی میخوایم به کسی پیشنهادی بدیم بگیم از نظر من... یکم مهربون باشیم... 
عزیزم مزون بیست رو سرچ کن بهترین لباس عروس هارو میارن. با خود خانم رضایی صحبت کن راهنماییت میکنه

ممنونم ازتون 

ترا یک دل داده اند که یک دلبر گزینی نه اینکه انرا صد پاره کنی و به هر پاره مهمی را اواره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کجا تو گوگل؟ میشه بیشتر توضیح بدین

کجا تو گوگل؟ میشه بیشتر توضیح بدین

توی اینستاگرام سرچ کنید mezonbist میاره پیجش رو. با خانم رضایی تماس بگیریدخیلی شرایطشون خوبه

اگه محکم نیستی، سخته که در این دنیا زنده بمونی، و اگر مهربان نیستی شایسته زنده موندن نیستی.  بیاین تغییر فرهنگ رو از خودمون شروع کنیم. وقتی نظرمون مخالف نظر بقیه ست نگیم اه اه پیف پیف. به نظرات هم احترام بگذاریم. وقتی میخوایم به کسی پیشنهادی بدیم بگیم از نظر من... یکم مهربون باشیم...